Օրական մեկ գդալ ուտում եմ սա և 1 շաբաթվա ընթացքում նիհարում 7-10 կգ

Դիտումներ 953
Օրական մեկ գդալ ուտում եմ սա և 1 շաբաթվա ընթացքում նիհարում 7-10 կգ

Բոլորս գիտենք, որ սխտորն աշխարհի բոլոր խոհանոցներում ամենաշատ օգտագործվող բաղադրիչներից մեկն է, քանի որ այն հիանալի համ է հաղորդում ուտելիքներին, բայց նաև այն պատճառով, որ այն շատ հզոր է և կարող է բուժել բազմաթիվ հիվանդություններ:

 

 

 

Սխտորի օգտագործումը կօգնի նվազեցնել արյան բարձր ճնշումը և խոլեստերինի մակարդակը, կանխել սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և սրտի կաթվածը: Ավելին, այն կարող է նաև դադարեցնել աթերոսկլերոզի գործողությունը։

 

 


Հում սխտոր ուտելու օգուտները առողջության համար

  • Նվազեցնում է արյան բարձր ճնշումը և խոլեստերինի մակարդակը
  • Կանխում է սրտի կորոնար հիվանդությունը և սրտի կաթվածը
  • Կանխում է աթերոսկլերոզի զարգացումը

 

 

  • Պաշտպանում է ընդհանուր առողջական խնդիրներից, ինչպիսիք են մրսածությունը, գրիպը, ջերմությունը, փորլուծությունը և սնկային վարակները
  • Նվազեցնում է օստեոարթրիտի, շագանակագեղձի խնդիրների և շաքարախտի ախտանիշները
  • Խթանում է առողջ ճարպային կորուստը

 

Ձեզ անհրաժեշտ է սխտորը ճզմել և ուտելուց առաջ 15 րոպե թողնել։ Սխտորը ճզմելը ալիցինը դարձնում է ավելի կենսամատչելի:
Կարևոր է նաև իմանալ, որ սխտորն ավելի լավ է օգտագործել դատարկ ստամոքսին, քանի որ կուշտ ստամոքսը չի կարող պատշաճ կերպով կլանել սխտորի բոլոր սննդարար նյութերը:

 

Սխտոր և մեղր

Սկսեք 2-3 պճեղ սխտորը տրորելուց, ապա խառնեք դրանք մեկ ճաշի գդալ մեղրի հետ։

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը