Օրական մեկ գդալ ուտում եմ սա և 1 շաբաթվա ընթացքում նիհարում 7-10 կգ


Բոլորս գիտենք, որ սխտորն աշխարհի բոլոր խոհանոցներում ամենաշատ օգտագործվող բաղադրիչներից մեկն է, քանի որ այն հիանալի համ է հաղորդում ուտելիքներին, բայց նաև այն պատճառով, որ այն շատ հզոր է և կարող է բուժել բազմաթիվ հիվանդություններ:
Սխտորի օգտագործումը կօգնի նվազեցնել արյան բարձր ճնշումը և խոլեստերինի մակարդակը, կանխել սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և սրտի կաթվածը: Ավելին, այն կարող է նաև դադարեցնել աթերոսկլերոզի գործողությունը։
Հում սխտոր ուտելու օգուտները առողջության համար
- Նվազեցնում է արյան բարձր ճնշումը և խոլեստերինի մակարդակը
- Կանխում է սրտի կորոնար հիվանդությունը և սրտի կաթվածը
- Կանխում է աթերոսկլերոզի զարգացումը
- Պաշտպանում է ընդհանուր առողջական խնդիրներից, ինչպիսիք են մրսածությունը, գրիպը, ջերմությունը, փորլուծությունը և սնկային վարակները
- Նվազեցնում է օստեոարթրիտի, շագանակագեղձի խնդիրների և շաքարախտի ախտանիշները
- Խթանում է առողջ ճարպային կորուստը
Ձեզ անհրաժեշտ է սխտորը ճզմել և ուտելուց առաջ 15 րոպե թողնել։ Սխտորը ճզմելը ալիցինը դարձնում է ավելի կենսամատչելի:
Կարևոր է նաև իմանալ, որ սխտորն ավելի լավ է օգտագործել դատարկ ստամոքսին, քանի որ կուշտ ստամոքսը չի կարող պատշաճ կերպով կլանել սխտորի բոլոր սննդարար նյութերը:
Սխտոր և մեղր
Սկսեք 2-3 պճեղ սխտորը տրորելուց, ապա խառնեք դրանք մեկ ճաշի գդալ մեղրի հետ։
