Այս կեղևը բուժում է սալմանելոզ, դիսբակտերիոզ, խոց, դիզենտեիա և այլն

Դիտումներ 921
Այս կեղևը բուժում է սալմանելոզ, դիսբակտերիոզ, խոց, դիզենտեիա և այլն

1. Դիզենտերիան անցնում է՝ 5 ժամում
2. Սալմոնելոզ՝ 5 ժամում
3. Ստամոքսի խոց՝ մեկ շաբաթ
4. Կոլիտ (խոշոր աղիքներ)՝ մեկ շաբաթ
5. Դիսբակտերիոզ՝ մեկ շաբաթ
6. Սուր ապենդիցիտ՝ 5 ժամ

Գլյուբոկոյի բուժիչ Գ.Ի.-ի հրաշք բաղադրատոմսերը 

«Ռուսական Վեստնիկ» թերթում, թիվ 17-18, 2007 թ.

Չոր նռան կեղևների և եռման ջրի մոտավոր քաշային հարաբերակցությունը 1։20 է։
Մոտ 10-12 գ նռան չոր կեղևները լցրեք նախապես տաքացրած բաժակի, ապակյա կամ ապակյա տարայի մեջ և վրան լցրեք 200 մլ եռման ջուր (այս տարայի մեջ կարող եք լցնել 200 մլ ջուր, ավելացնել 10-12 գ նռան կեղևը և տաքացնել էլեկտրական կաթսայով, (բայց չեռացնել): Ծածկում ենք 4 շերտով ծալած կտորով կամ թղթով։ Թրմեք 25-30 րոպե, և դուք կարող եք սկսել խմել:

 


Կեղևները մի շպրտեք, շարունակեք թրմելը:
Հենց կեղևները լցնում ենք եռացող ջրով, բուժումը սկսվում է, և այս 25-30 րոպե թրմելու համար նռան կեղևներով տարան պետք է լինի բուժվողի կողքին։
Այս բոլոր հիվանդությունների բուժման համար նռան չոր մրգի կեղևի ջրային թուրմի պատրաստումը նույնն է. 
25-30 րոպե թրմելուց հետո խմել հեղուկի մոտ կեսը (կես բաժակ): Եթե ​​դրանից 10 րոպե անց դուք ձեզ առողջ եք զգում, ապա եղել է սովորական մարսողության խանգարում (լուծ) և այն լիովին բուժվել է։ Դուք կարող եք ապահով կերպով մեկնել ցանկացած ճանապարհորդության, քանի որ դուք չեք ունենա փորլուծություն և փորկապություն:
Եթե 10 րոպե անց դուք չեք զգում փոփոխություն, ուրեմն ունեք կամ դիզենտերիա, կամ սալմոնելոզ, կամ որովայնային տիֆ, կամ խոլերա: Դուք պետք է մնաք տանը և 3 ժամ հետո խմեք մնացած թուրմը։ Բուժման գործընթացը տևում է 3 ժամ, իսկ վերականգնումը տեղի է ունենում բուժման մեկնարկից 5 ժամ հետո։

 

Բուժման էությունը կայանում է նրանում, որ ամբողջ աղեստամոքսային տրակտում մշտապես ճնշվում են բոլոր պաթոգեն բակտերիաները և դրանց տեղակայումը հաջողությամբ գաղութացվում է մարդուն անհրաժեշտ առողջ բակտերիաներով:
Բացի վերը նշվածից, հայտնի է, որ Հիպոկրատը այս ջրային թուրմով բուժել է կտրած-ծակած վերքերը։ Վերքի վրա քսել են մաքուր (բամբակե) կտոր, որը նախապես խոնավացրել են նռան պտղի չոր կեղևի ջրային թուրմի մեջ։ Այս կտորը մշտապես խոնավ էր պահվում, մինչև վերքը լավացավ։

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը