Ես տարբերակով եմ խոզի բուդը աղաջուր դնում և մարինացնում․ Ամենաճիշտ տարբերակն է

Դիտումներ 218
Ես տարբերակով եմ խոզի բուդը աղաջուր դնում և մարինացնում․ Ամենաճիշտ տարբերակն է

😍Ամանորին շատ քիչ է մնացել և շատերը արդեն նախապատրաստական աշխատանքներ են կատարում։ Հուսով ենք, որ այս տեսանյութը կօգնի ձեզ և կկարողանաք Ամանորին պատրաստել շատ համեղ խոզի բուդ։ Առաջարկում ենք դիտեք, թե ինչպես դնել աղաջուր խոզի բուդը և ինչպես մարինացնել այն։ 


🟡 Խոզի բուդը մարինացնելու և աղաջուր դնելու համար հարկավոր է ՝ 

 


✅ Խոզի բուդ
✅ ջուր,
✅ խոշոր աղ,
✅ դափնու տերև,
✅ հատիկավոր սև պղպեղ

Մնացած բոլոր մանրամասները դիտեք տեսանյութում ՝

 

 

 

Խոզի բդ (խոզի ազդր)

Խոզի բդը խոզի ամենախոշոր և մսեղ հատվածներից է, որը հայտնի է իր հյութեղությամբ, համային հագեցվածությամբ և բազմակողմանի օգտագործմամբ։

Նկարագրություն

Խոզի բդը ստացվում է խոզի հետևի ոտքից։ Այն ունի հավասարակշռված միս-ճարպ հարաբերակցություն, ինչի շնորհիվ եփման ընթացքում միսը մնում է փափուկ և հյութալի։

Օգտագործում

Խոզի բդը իդեալական է՝

  • ջեռոցում թխելու համար

  • խորովածի

  • խաշելու և շոգեխաշելու

  • ապխտման

  • երշիկների և մսամթերքի պատրաստման

Հարմար է ինչպես ամբողջական թխման, այնպես էլ կտրտված վիճակում օգտագործելու համար։

Համային հատկություններ

  • հարուստ և բնական մսային համ

  • ճիշտ պատրաստման դեպքում՝ շատ փափուկ և հյութալի

  • լավ է համադրվում սխտորի, սոխի, պղպեղի, ռոզմարինի, դափնու տերևի և այլ համեմունքների հետ

Սննդային արժեք

Խոզի բդը հանդիսանում է՝

  • բարձրորակ սպիտակուցների աղբյուր

  • պարունակում է B խմբի վիտամիններ

  • հարուստ է երկաթով և ցինկով

Պահպանման խորհուրդներ

  • Թարմ վիճակում պահել 0°C – +4°C ջերմաստիճանում

  • Երկարաժամկետ պահպանման համար՝ սառեցնել -18°C-ում

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը