Այս կոտլետները դիետիկ են և առանց մսի․ Ահա բաղադրատոմսը
Դիտումներ 263
Դմիկ
Ձու
Ալյուր
Բուսական յուղ
Կանաչներ
Աղ
Չոր համեմունքներ
Մաքրած դդմիկ ը խոշոր քերիչով քերել ընդարձակ ամանի մեջ, մի փոքր աղ ցանել և խառնել։ Թողեք մնա 15 րոպե, այս ընթացքում քերած դդմիկից շատ հյութ կառանձնանա։ Այն պետք է քամել։
Այնուհետև ձուն և համեմունքները ամանի մեջ ավելացնել: Խառնել և ավելացնել դդմիկին։ Ալյուր ցանել և խառնել դդմիկի մեջ։
Տապակը տաքացնել և վրան մի քիչ բուսական յուղ լցնել։ Գդալով դդմիկի խմորից անմիջապես տապակի մեջ դնել: Տապակել թույլ կրակի վրա 2-3 րոպե յուրաքանչյուր կողմից:
Դդմիկի կոտլետները հաճելի ոսկեգույն կստանան։
Դրեք դրանք թղթե սրբիչների վրա, որպեսզի ներծծեն ավելորդ յուղը: Շատ համեղ են լինում տաք վիճակում։ Բացի այդ, կարող եք մատուցել թթվասերով։ Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը