«Արքայազնի հրճվանք»․ Ամանորին բոլոր հյուրերը կզարմանան և կհավանեն այս ուտեստը․ Ահա բաղադրատոմսը

Դիտումներ 559

«Արքայազնի հրճվանք»․ Ամանորին բոլոր հյուրերը կզարմանան և կհավանեն այս ուտեստը․ Ահա բաղադրատոմսը

Բաղադրությունը․

խոզի միս - 2 կգ
կարտոֆիլ - 1 կգ
պահածոյացված արքայախնձոր - 1 տուփ (500 գ)
կոշտ պանիր - 250 գ
մայոնեզ - 50 մլ
համեմունք խոզի մսի համար

 



Խոզի միսը բաժանել մասերի, համեմել աղով և շաղ տալ համեմունքներով։

Միսը դնել բուսական յուղով յուղած թխման թերթիկի վրա։

 

 

Եփած կարտոֆիլը մաքրում և անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։

Կարտոֆիլը լցնում ենք մսի վրա։

 



Արքայախնձորն ու պանիրը մանր կտրատել, ավելացնել մայոնեզն ու խառնել։

Կարտոֆիլի վրա քսել արքայախնձորի պանրի խառնուրդը։

 

 

Թխել 200 C ջերմաստիճանում 50 րոպե։

Բարի ախորժակ



Ամենաընթերցվածը