Խորովածից չի տարբերվում․ Տանը ՝ կաթսայի մեջ պատրաստեք համեղ խորոված․ Դիտեք բաղադրատոմսը և գրեք ձեր կարծիքը
Դիտումներ 657
Խորոված բոլորս ենք սիրում։ Այն համարվում է հայերի ամենասիրելի ճաշատեսակներից մեկը։ Սակայն միայն տաք օրերին ենք կարողանում պատրաստել խորոված։
Բայց կա մի հրաշալի բաղադրատոմս, որի շնորհիվ կկարոաղանանք պատրաստել խորոված ՝ տանը։ Այո, շնորհիվ այս բաղադրատոմսը ՝ կաթսայի մեջ պատրաստել շատ համեղ հայկական խորոված։
Բաղադրամասեր
1,3 կգ խոզի միս (վիզ, շեյք),
100 գրամ խոզի ճարպ,
300 գրամ սոխ,
մաղադանոս,
աղ,
սև պղպեղ,
3 ճաշի գդալ նռան հատիկներ,
լավաշ
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝
Ամենաընթերցվածը