40-ից հետո կանայք այս մթերքը պետք է հաճախ օգտագործեն, եթե չեն ուզում հիվանդանալ

Դիտումներ 117
40-ից հետո կանայք այս մթերքը պետք է հաճախ օգտագործեն, եթե չեն ուզում հիվանդանալ

Սննդի հետ մարմինը ստանում է սննդանյութեր, որոնք նպաստում են նրա աշխատանքին: 
Յուղոտ կարմիր ձուկը, կտավատի յուղը, ընկույզը և այլն պարունակում են օմեգա-3 ճարպաթթուներ, որոնց օգուտները կգնահատեն կանայք։
Գեղեցիկ մաշկ


 


Այս հետքի տարրը մաշկը խոնավեցնում է: Այսպիսով, ձևավորվում են ավելի քիչ կնճիռներ, դեմքն ու մարմինն ընդհանուր առմամբ ավելի երիտասարդ տեսք ունեն: 
Այն նաև բարելավում է քնի որակը՝ մաշկի գույնը դառնում է առողջ, աչքերի տակ գտնվող շրջանակները անհետանում են։

 


Նորմալ ճնշում 
Կանայք ավելի զգացմունքային են, քան տղամարդիկ, ուստի հաճախ տառապում են անհանգստությունից և դեպրեսիայից:

Սրանից տուժում են սիրտն ու արյան անոթները՝ սթրեսը բարձրացնում է արյան ճնշումը։
Օմեգա-3 թթուները նաև արյան անոթներն ավելի առաձգական են դարձնում, լավացնում են արյան հոսքը։ Սա նվազեցնում է ինսուլտի ռիսկը և նորմալացնում արյան ճնշումը: 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը