Թթու վարունգը շատ վտանգավոր է այս հիվանդություններով տառապողների համար

Բացի այն, որ այս մթերքը յուրահատուկ համ ունի, մարինացված վարունգը նաև իսկական դեղամիջոց է առողջության համար։
Դրանք նպաստում են օրգանիզմի պատշաճ գործունեությանը՝ ունենալով անհամար առողջապահական օգուտներ։ Ցավոք, այս մթերքը ոչ բոլորի համար է օգտակար։
Թթու վարունգը վերացնում է ալերգիան և հանում բորբոքումն օրգանիզմում։
Բայց զգույշ եղեք, զգուշացնում են բժիշկները. Մարդիկ, ովքեր տառապում են երիկամների հիվանդությամբ կամ հիպերտոնիայով, սրտի անբավարարությամբ կամ I տիպի շաքարախտով, պետք է լրջորեն խուսափեն թթու վարունգ ուտելուց:
Բացի այդ, մարդիկ, ովքեր տառապում են հեղուկի կուտակումից, հաճախակի գլխացավերից կամ միգրենից, պետք է հեռու մնան այս մթերքից:
Բացի այդ, լյարդի ստեատոզով տառապող մարդկանց ընդհանրապես խորհուրդ չի տրվում թթու վարունգ ուտել, կամ եթե հիվանդը չի կարողանում լիովին ձեռնպահ մնալ, խորհուրդ է տրվում օգտագործել չափավոր քանակությամբ։
Աշնանային շատ համեղ աղցանի բաղադրատոմս՝ թթու վարունգով և ձվով
Ինչպես պատրաստել աղցան թթու վարունգով և ձվով
Բաղադրությունը.
Վարունգ
Հավի ձու - 4 հատ
Ցուկկինի - 200 գ
Բուլղարական պղպեղ - 200 գ
Պանիր - 100 գ
Մաղադանոս - 30 գ
Սխտոր - 2 ատամ
Մանանեխ - 1 թեյի գդալ

Կիտրոնի հյութ - 1 ճ /գ
Բուսական յուղ - 2 ճ /գ.
Քնջութ - 1 ճ /գ
Աղ - 2 պտղունց
Փոքր ձվերը միջին ջերմության վրա եռացնելուց հետո 3-4 րոպե եփեք։ Ձվերը եփելուց հետո պետք է անմիջապես դնել սառը ջրի մեջ։
Մարինացված վարունգը կտրատել միջին հաստության շրջանակների։
Բուլղարական պղպեղը լվանալ, միջուկը սերմերով և ցողունով հեռացնել։ Բաժանեք կտորների։
Թթու վարունգով և ձվով աղցանին ավելի շատ գույն հաղորդելու համար ես երկու գույնի բուլղարական պղպեղ եմ ավելացրել։
Լվացեք ցուկկինին, կտրեք պոչը և կտրեք բարակ շերտերով:
Տապակել ցուկկինիի շրջանակները տաքացված տապակի մեջ՝ քիչ քանակությամբ բուսական յուղի ավելացմամբ։

Ցուկկինին պետք է լինի գեղեցիկ, ոսկեգույն երկու կողմից: Չկպչող թավայի մեջ կարող եք արագ և հեշտությամբ տապակել ցուկկինին՝ առանց յուղ ավելացնելու։
Մաքրել սխտորը կեղևից:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
