Իմամ բայալդի․ Սմբուկով ամենահամեղ ուտեստի բաղադրատոմսը, պատրաստեք ձմռան համար

Դիտումներ 1132

Իմամ բայալդի․ Սմբուկով ամենահամեղ ուտեստի բաղադրատոմսը, պատրաստեք ձմռան համար

Բաղադրամասեր

  • Սմբուկ
  • Սոխ
  • Լոլիկ
  • Սխտոր
  • Չիլի
  • Կանաչ սոխ
  • Բուսական յուղ
  • Աղ

 



Սմբուկները լվանալ հոսող ջրի տակ։ Կտրեք ծայրերը երկու կողմից: Սմբուկը երկայնքով կտրատեք շերտերով: Եթե ​​բանջարեղենը երկար է, ապա կարող եք կիսով չափ կտրել։

Սմբուկը դնել ամանի մեջ, առատորեն համեմել աղով, ծածկել ջրով։ Թողնել 40 րոպե։ Այս ընթացքում սմբուկը կթողնի ավելորդ խոնավությունը և դրանց բնորոշ դառնությունը: Նշված ժամանակից հետո հեռացրեք սմբուկը։ Յուրաքանչյուր կտոր չորացրեք թղթե սրբիչներով: Թավայի մեջ լցնել բուսայուղ։ Տաքացրեք միջին ջերմության վրա: Այնուհետեւ սմբուկը խմբաքանակներով տապակել։ Յուրաքանչյուր կտոր երկու կողմից: Սմբուկը պետք է լավ կարմրի։



 

Մաքրել սոխը։ Կտրեք այն խորանարդի կամ շերտերի, ըստ ցանկության: Տապակել բուսայուղի մեջ։ Լոլիկները լվանալ, դնել ամանի մեջ։ Յուրաքանչյուր լոլիկի վրա խաչաձեւ կտրվածք անել, լոլիկի վրա լցնել եռման ջուր։ Թողնել 2 րոպե։ Այնուհետև տեղափոխեք սառը ջրով ամանի մեջ։

Ապա լոլիկի կեղեւը հանեք։ Միջուկը բլենդերով մանրացրեք։ Տոմատի միջուկն ուղարկեք սոխով թավայի մեջ։ Մաքրեք սխտորը, անցեք մամլիչով։ Սխտորը լցնել լոլիկի կողքին թավայի մեջ։

 Կանաչ սոխը լվանալ, մանր կտրատել։ Չիլի պղպեղը կտրատել փոքր խորանարդի տեսքով։ Կաթսայի մեջ լցնել կանաչիները և չիլի պղպեղը։ Եփել հինգ րոպե: Հետո կրակն անջատեք։

Սմբուկը դնել նախապես ստերիլիզացված բանկաների մեջ։ Լցնել սոուսը տապակի մեջ: Փակեք կափարիչներով: Բանկաները գլխիվայր շրջեք, փաթաթեք վերմակով։ Թողեք մի օր սառչի։ Եվ այնուհետև տեղափոխեք այն մշտական ​​պահեստավորման վայր:



Ամենաընթերցվածը