Հիշեք, թփով տոլմա պատրաստելուց այս բաղադրիչն էլ ավելացրեք, որ անմահական ստացվի․ Բոլոր հյուրերը շատ կհավանեն ձեր պատրաստած տոլման
Դիտումներ 1958
Ամանորին հաշված օրեր են մնացել։ Գրեթե բոլորն են թփով տոլմա պատրաստում։ կան պատրաստման մի քանի նրբություններ, որոնք այս ճաշատեսակը ավելի լավն են դարձնում։ Թփով տոլման Նոր տարուն միշտ այսպես եմ պատրաստում, հյուրերը համից չեն կշտանում։ Հայկական այս համեղ ուտեստը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝
Բաղադրամասեր
Թուփ
1,5 կգ տավարի յուղոտ միս,
0,5 փունջ համեմ,
0,5 փունջ մաղադանոս,
400 գրամ սոխ,
200 գրամ կլոր բրինձ,
150 գրամ կարագ,
2 ճաշի գդալ չորացրած ռեհան,
2 ճաշի գդալ չորացրած ծիտրոն,
կարմիր պղպեղ,
սև պղպեղ,
աղ
Որպես գաղտնի բաղադրիչ դա ռեհանն ու ծիտրոնն է, սա ավելացրեք բաղադրիչների մեջ և տոլման անմահական կստացվի։ Իսկ պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝
Ամենաընթերցվածը