Թփով տոլման այսպես պատրաստեք և փաթաթեք, որ համեղ և գեղեցիկ լինի

Դիտումներ 1531
Թփով տոլման այսպես պատրաստեք և փաթաթեք, որ համեղ և գեղեցիկ լինի

Հայկական սեղանի զարդն է տոլմա։ Իսկ ԱՄանորին գրեթե բոլորիս սեղաններին անպակաս է թփով տոլման։ Ներկայացնում ենք թփով տոլմայի պատրաստման ճիշտ և համեղ տարբերակը։

Բաղադրամասեր

Թուփ (խաղողի տերև)
1,5 կգ տավարի յուղոտ միս,
0,5 փունջ համեմ,
0,5 փունջ մաղադանոս,
400 գրամ սոխ,
200 գրամ կլոր բրինձ,
150 գրամ կարագ,
2 ճաշի գդալ չորացրած ռեհան,
2 ճաշի գդալ չորացրած ծիտրոն,
կարմիր պղպեղ,
սև պղպեղ,
աղ


Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝ 

 

 

ԳՈՎԱԶԴ

Պատվիրեք խոզի բուդ Xohanoc.am-ից
1 կգ-ը պատրաստվի վիճակում ➡ 6500 դրամ։
Պատրաստվում է տնական եղանակով ՝ քարե վառարանների մեջ։
Պատվիրելու համար զանգահարեք 📞 098301920 հեռախոսահամարով։
Առաքումն անվճար է։ 🚗Պատվերներն ընդունվում են մինչև դեկտեմբերի 23-ը, իսկ առաքումը կատարվում է դեկտեմբերի 30-ին և 31-ին

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը