Տորթ Նրբություն․ Այս համեղ և նուրբ տորթը կդառնա Ամանորյա սեղանի անբաժանելի մասը
Դիտումներ 363
Բաղադրամասեր
ցորենի ալյուր - 140 գ,
աղ - 1 գ,
փխրեցուցիչ - 4 գ,
սոդա - 0.5 գ,
շաքարավազ - 140 գ,
վանիլ - 10 գ,
ջուր - 90 գ,
ձեթ - 55 գ,
դեղնուց - 55 գ (մոտ 3-4 հատ),
սպիտակուցներ - 130 գ (մոտ 4 հատ),
Կրեմի հմար ՝
սերուցք 33-36% - 650 գմ
լուծվող սուրճ - 4 գ,
կակաոյի փոշի - 15 գ,
շաքարի փոշի - 70 գ,
սև շոկոլադ - 60 գ
Պատրաստման եղանակը
Ամենաընթերցվածը