Թթու լավաշը պատրաստեք այս տարբերակով՝ առանց շաքարի

Դիտումներ 1025

Թթու լավաշը պատրաստեք այս տարբերակով՝  առանց շաքարի

Բաղադրիչներ

  • 2 կգ միրգ կամ հատապտուղներ
  • 1 բաժակ ջուր
  • Սկուտեղների համար մի քիչ բուսական յուղ

 



Հասած մրգերը կամ հատապտուղները լվանալ, հեռացնել կորիզները։ Մրգերը եռացրեք 3-4 ժամ մարմանդ կրակի վրա։ Ստացված զանգվածն անցկացրեք մաղով և նորից եփեք մինչև թանձրանա։ Բարակ շերտով քսել բուսայուղով քսած սկուտեղի վրա և չորացնել արևի տակ։ 

 
 


Պատրաստի լավաշը պահեք մութ զով տեղում:



Ամենաընթերցվածը