Թթու լավաշը պատրաստեք այս տարբերակով՝ առանց շաքարի
Դիտումներ 1025
Բաղադրիչներ
- 2 կգ միրգ կամ հատապտուղներ
- 1 բաժակ ջուր
- Սկուտեղների համար մի քիչ բուսական յուղ
Հասած մրգերը կամ հատապտուղները լվանալ, հեռացնել կորիզները։ Մրգերը եռացրեք 3-4 ժամ մարմանդ կրակի վրա։ Ստացված զանգվածն անցկացրեք մաղով և նորից եփեք մինչև թանձրանա։ Բարակ շերտով քսել բուսայուղով քսած սկուտեղի վրա և չորացնել արևի տակ։
Պատրաստի լավաշը պահեք մութ զով տեղում:
Ամենաընթերցվածը