Թթու լավաշը պատրաստեք այս տարբերակով՝ առանց շաքարի

Դիտումներ 1094
Թթու լավաշը պատրաստեք այս տարբերակով՝  առանց շաքարի

Բաղադրիչներ

  • 2 կգ միրգ կամ հատապտուղներ
  • 1 բաժակ ջուր
  • Սկուտեղների համար մի քիչ բուսական յուղ

 


Հասած մրգերը կամ հատապտուղները լվանալ, հեռացնել կորիզները։ Մրգերը եռացրեք 3-4 ժամ մարմանդ կրակի վրա։ Ստացված զանգվածն անցկացրեք մաղով և նորից եփեք մինչև թանձրանա։ Բարակ շերտով քսել բուսայուղով քսած սկուտեղի վրա և չորացնել արևի տակ։ 

 
 

Պատրաստի լավաշը պահեք մութ զով տեղում:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը