Ամառային աղցանի բաղադրատոմս ՝ հատուկ օգտակար մթերքներով
Դիտումներ 291
Բաղադրամասեր․
- Աղացած սև պղպեղ
- Պահածոյացված լոբի 400 գ
- Աղ
- Կիտրոն 1 հատ
- Սխտոր
- Ձիթապտղի ձեթ 50 մլ
- Ռուկոլա 100 գ
- Կաթնաշոռ 200 գ
- Կարմիր սոխ
Բացեք երկու տուփ կարմիր լոբի, քամեք հյութը և լվացեք լոբին սառը ջրով: Նրանք, ովքեր ցանկանում են օգտագործել ոչ թե պահածոյացված, այլ եփած լոբի, թող մտածեն այս աղցանը երեկոյան պատրաստելու մասին։ Սկզբում լոբին թրջում ենք ամբողջ գիշեր, իսկ հետո եփում մինչև փափկի:
Պատրաստի լոբիները խառնեք մանր կտրատած կարմիր սոխին, խոտաբույսերին, ինչպիսին է ռուկոլան, ճզմած սխտորով, ձիթապտղի յուղով, կիտրոնի հյութով և կաթնաշոռով։ Համեմեք աղով և պղպեղով, թողեք, որ մթերքները հանգստանան երկու րոպե և մատուցեք մեկ բաժակ գինու հետ։
Ամենաընթերցվածը