Սովորական ցելոֆանի օգնությամբ շատ արագ և համաչափ փաթաթեք թփով տոլման
Նախատոնական այս օրերին ցանկանում ենք հեշտացնել կանանց գործը։ Ձեզ ենք ներկայացնում մի հնարք, որը կօգնի ժամանակ խնայել և հրաշալի արդյունք ստանալ։ Խոսքը գնում է թփով տոլմա փաթաթելու մասին։
Դուք կարող եք սովորակա ցելոֆանի օգնությամբ փաթաթեք թփով տոլման։ Այդպես կստացվի համաչափ, գեղեցիկ և ամենակարևորը երկու անգամ արագ։
Մանրամասն դիտեք այս մի քանի վայրկյանանոց տեսանյութը և տոլմա փաթեթելը այևս ոչ մի խնդիր չի լինի ձեզ համար ՝ թե ժամանակի, թե արդյունավետության տեսանկյունից։ Տեսանյութ ՝
Առաջարկում ենք նաև տոլմայի շատ համեղ բաղադրատոմս։
Հայկական սեղանի զարդն է տոլմա։ Իսկ ԱՄանորին գրեթե բոլորիս սեղաններին անպակաս է թփով տոլման։ Ներկայացնում ենք թփով տոլմայի պատրաստման ճիշտ և համեղ տարբերակը։
Բաղադրամասեր
Թուփ (խաղողի տերև)
1,5 կգ տավարի յուղոտ միս,
0,5 փունջ համեմ,
0,5 փունջ մաղադանոս,
400 գրամ սոխ,
200 գրամ կլոր բրինձ,
150 գրամ կարագ,
2 ճաշի գդալ չորացրած ռեհան,
2 ճաշի գդալ չորացրած ծիտրոն,
կարմիր պղպեղ,
սև պղպեղ,
աղ
Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝