Սիրով ներկայացնում ենք թթու լավաշի բաղադրատոմսը

Դիտումներ 297

Սիրով ներկայացնում ենք թթու լավաշի բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր

  • 3 հատ խնձոր,

  • 8 հատ սալոր

Պատրաստման եղանակը

  • Մաքրում և կտրատում ենք սալորն ու կեղևահանված խնձորը:

  • Հարում ենք բլենդերով կամ աղում: Ստացված պյուրեանման զանգվածը 1 սմ հաստության շերտով քսում ենք պերգամենտային թղթով պատված տապակի վրա:

  • Տեղափոխում ենք ձևամանը 150 աստիճան տաքացրած ջեռոց 20 րոպեով:

  • Թթու լավաշի ջեռոցում մնալու ողջ ընթացքում հարկավոր է ջեռոցի դուռը բաց թողնել:

  • Պատրաստի թթու լավաշը զգուշորեն առանձնացնում ենք պերգամենտային թղթից: Եթե թուղթը դժվարությամբ է պոկվում, ապա հարկավոր է թթու լավաշը մի փոքր էլ չորացնել ջեռոցում:

  • Պատրաստի թթու լավաշը կտրատում ենք երկար շերտերով և փաթաթում ռուլետի նման:



Ամենաընթերցվածը