Սիրիական կարկանդակներ. Այնքան համեղ է, որ կարող եք պատրաստել ամեն օր և վայելել առանց կշտանալու այս համեղ կարկանդակից
Դիտումներ 414
Բաղադրամասեր
-
Խմորի համար ՝
-
ալյուր - 4 ճգ,
-
բուսայուղ - 1 սուրճի բաժակ,
-
ձու - 1 հատ,
-
ջուր,
-
Միջուկի համար ՝
-
սուլուգունի պանիր - 70 գր,
-
մաղադանոս,
-
չորացրած անանուխ
Պատրաստման եղանակը
-
Տասը կարկանդակ պատրաստելու համար ալյուրը, բուսայուղը, ձուն, ջուրը (որպեսզի խմորը շատ պինդ չլինի), խառնել և խմորը հունցել:
-
Միջուկի համար քերիչով անցկացնել սուլուգունի պանիրը, ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսն ու չորացրած անանուխը, որից հետո կպցնել կարկանդակների եզրերը։
-
Տապակել եռացող բուսական յուղի մեջ 7-8 րոպե։
Ամենաընթերցվածը