Ահա օրգանիզմում արյունը մաքրելու ամենահամեղ միջոցներից մեկը․ Պահպանեք այս բաղադրատոմսը
Մարմինը և արյունը մաքրելը շատերի համար սովորական բան է, բայց ոչ բոլորը գիտեն նման հրաշալի բաղադրատոմսի մասին։ Ես ձեզ առաջարկում եմ օրգանիզմում արյունը մաքրելու ամենահամեղ միջոցներից մեկը՝ դրա բաղադրությունը պարզ է և էժան.
Մեզ անհրաժեշտ է՝
Սառը ջուր - 1 բաժակ։
Յոդ - 5 կաթիլ:
Մեղր - 1 ճաշի գդալ:
Խնձորի քացախ - 1 ճաշի գդալ (կարելի է փոխարինել խաղողի քացախով):
Խառնեք բոլոր բաղադրիչները և խմեք ապրանքից օրական 1 ճ/գ մեկ ամսվա ընթացքում։
Երեկոյան 22։00-ին մենք խմում ենք մեկ բաժակ և դրանից հետո այլևս չենք ուտում: Այս խառնուրդը իսկապես հիանալի համ ունի։
Նրա օգնությամբ դուք կմաքրեք ավշային համակարգը, արյունը, կբարելավեք նյութափոխանակությունը, ինչպես նաև կպաշտպանեք ձեզ մրսածությունից և կազատվեք գլխացավերից։
Խորհուրդ ենք տալիս փորձել այս բաղադրատոմսը և պարբերաբար օգտագործել այն՝ արյունը մաքրելու և հիպերտոնիայից ազատվելու համար
Հետազոտությունների համաձայն՝ բնական բաղադրիչների այս համադրությունը արդյունավետ է արյան մեջ ճարպը, հատկապես LDL և HDL խոլեստերինը կարգավորելու համար:
Այս խառնուրդը հիանալի կերպով կվերացնի առիթմիան, արյան բարձր ճնշումը և կբարելավի արյան և ավշային շրջանառությունը: Սա ձեզ կտա էներգիա և ուժ, որն անհրաժեշտ է ծանր և ֆիզիկական աշխատանքի համար:
Ուսումնասիրությունները ցույց են տալիս, որ այս խառնուրդի կանոնավոր օգտագործումը կարող է լուծել քրոնիկական հոգնածության, անհանգստության և դեպրեսիայի խնդիրները։
Այս համադրությունը մեծ ազդեցություն է ունենում խրոնիկական սթրեսի վրա 3 շաբաթ կանոնավոր օգտագործումից հետո։
Խառնուրդը պարունակում է 182 տարր, որոնք օգտակար են օրգանիզմի առողջության համար և հատկապես հակաօքսիդանտների բարձր կոնցենտրացիայի առկայություն, որոնք կանխում են քաղցկեղի և այլ լուրջ հիվանդությունների զարգացումը:
Բաղադրությունը․
300 գ թահին (քունջութի սերմերից պատրաստված մածուկ)
300 գ բնական մեղր
Մթերային խանութներում կարող եք գտնել պատրաստի թահին:
Դուք կարող եք պատրաստել թահին՝ տան պայմաններում.
Թահինի բաղադրությունը
1 բաժակ քնջութի սերմեր
2 ճաշի գդալ ձեթ (հիմնականում օգտագործվում է քունջութի, ձիթապտղի կամ արևածաղկի ձեթ)
Բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և հարում ենք մինչև հարթ զանգված ստանաք: Թահինը պատրաստ է։
Թահինը և մեղրը խառնում ենք ամանի մեջ։ Խառնելու ընթացքում կարող եք ձեր ճաշակով ավելացնել մի բուռ կտրատած ընկույզ, նուշ, պիստակ կամ պնդուկ։ Խառնուրդը լցնել ապակե տարայի մեջ և պահել սառնարանում 1-1,5 ամիս։
Եղեք չափավոր այս խառնուրդի օգտագործման մեջ, քանի որ այն հզոր էներգետիկ և վիտամինային ռումբ է:
Երեխաներին բավական է օրական 1 թեյի գդալ, մեծերին՝ 1-2 ճաշի գդալ, բայց ոչ ավելին։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։