Սերկևիլի մուրաբա․ Պատրաստեք այսպես, որ չշաքարակալի, հատիկները պինդ մնա և բաց գույնի ստացվի


Սերկևիլի մուրաբա․ Այս տարբերակով կստանաք ընտիր մուրաբաներ։
Իսկական ժամանակն է պատրաստելու սերկևիլի մուրաբա։
Սերկևիլը շատ օգտակար է և համեղ։ Պատրաստեք այսպես, որ չշաքարակալի, հատիկները պինդ մնա և բաց գույնի ստացվի։
Պատրաստելու համար անհրաժեշտ է։
🛑 Բաղադրամասեր
1 կգ սերկևիլ,
1 կգ շաքարավազ,
0,5 հատ կիտրոնի հյութ
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝
