Սերկևիլի մուրաբա․ Պատրաստեք այսպես, որ չշաքարակալի, հատիկները պինդ մնա և բաց գույնի ստացվի

Դիտումներ 447
Սերկևիլի մուրաբա․ Պատրաստեք այսպես, որ չշաքարակալի, հատիկները պինդ մնա և բաց գույնի ստացվի

Սերկևիլի մուրաբա․ Այս տարբերակով կստանաք ընտիր մուրաբաներ։

 

 

Իսկական ժամանակն է պատրաստելու սերկևիլի մուրաբա։
Սերկևիլը շատ օգտակար է և համեղ։ Պատրաստեք այսպես, որ չշաքարակալի, հատիկները պինդ մնա և բաց գույնի ստացվի։


Պատրաստելու համար անհրաժեշտ է։

🛑 Բաղադրամասեր

1 կգ սերկևիլ,
1 կգ շաքարավազ,
0,5 հատ կիտրոնի հյութ

 

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝ 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը