Սալորի թթու․ Նոր բաղադրատոմս, որը կվայելեք ամբողջ ձմռանը

Դիտումներ 635

Սալորի թթու․ Նոր բաղադրատոմս, որը կվայելեք ամբողջ ձմռանը

Ինչպես ձմռանը սալոր թթու դնել

Բաղադրամասեր․

1 կգ սալոր

մաղադանոս

անանուխ

կծու պղպեղ

աղ՝ ըստ ճաշակի

1 լիտր ջուր

2 ճ.գ. աղ

0,8 լ քացախ

 

 



Նախ պետք է ճիշտ սալոր ընտրել։ Նրանք պետք է լինեն ամուր և մեծ: Լվացեք սալորը, կիսով չափ կտրատեք և հանեք կորիզը։

 

 

Այժմ պատրաստենք միջուկը։ Մաղադանոսն ու անանուխը մանր կտրատել։ Կարելի է նաև կծու պղպեղ ավելացնել, բայց սա ըստ ցանկության։ Այս ամենը խառնեք և լավ համեմեք։

 



Եթե ​​ձեզ թվում է, որ միջուկը շատ է, մի անհանգստացեք, կարող եք պարզապես լցնել դրա վրան։

Այժմ լցոնեք յուրաքանչյուրը սալորի ներսում: Մի մոռացեք ստերիլիզացնել բանկաները:

 

 

Սալորները շարել իրար մոտ տարաների մեջ։ Դատարկ տեղերում կարող եք նաեւ սխտորի պճեղներ դնել։ Այնքան համեղ է ստացվում, որ խոսքեր չկան։



Ամենաընթերցվածը