Սա նիհարելու համար մթերքների լավագույն ցանկն է՝ տպեք այն և կախեք սառնարանից

Դիտումներ 309

Սա նիհարելու համար մթերքների լավագույն ցանկն է՝ տպեք այն և կախեք սառնարանից

Յուրաքանչյուր ոք, ով նիհարում է, պետք է հիշի, որ չի կարելի ուտել կրեմով տորթ և մայոնեզով աղցան: Պետք է միշտ ողջամիտ մոտեցում ցուցաբերել սնվելու և ակտիվ ապրելակերպ վարել։

Ամերիկացի գիտնականները կազմել են այն մթերքների ցանկը, որոնք կարելի է օգտագործել ստամոքսը հարթեցնելու համար։ 

Մթերքներ ճիշտ սնվելու համար․

1. Ցածր կալորիականությամբ մթերքներ

գազար

վարունգ

բրոկկոլի

սպիտակ անյուղ ձուկ

նարինջ, կիտրոն, գրեյպֆրուտ

 

2. Առողջ, ցածր կալորիականությամբ մթերքներ

վարսակի ալյուր

կաթնաշոռով

ամբողջական հացահատիկի հացի

ձու

 

3. Մթերքներ, որոնք չեն բարձրացնում արյան շաքարի մակարդակը

յուղազերծված կաթ ոսպ

հավի

կրծքամիս

ձվածեղ

գազար

 

4. Ցածր ճարպային մթերքներ

ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ

հավի

ենթամթերք ծովամթերք

նիհար միս և ձկան

բանջարեղեն և մրգեր

 

5. Մթերքներ, որոնք կբարելավեն ձեր մաշկի, մազերի և եղունգների վիճակը

ջուր

ձիթապտղի և կտավատի յուղ

նուշ

սաղմոն

ավոկադո



Սմբուկի միջոցով 13 կգ նիհարել եմ․ Ահա թե ինչ է պետք անել

Սմբուկը այն բանջարեղեններից է, որը կարելի է հաճելի օգտակարի հետ համադրել։ Շատ համեղ ուտեստներ պատրաստելուց բացի, սմբուկը շատ օգտակար բանջարեղեն է։ 

Քայլ առ քայլ ձեզ ենք ներկայացնում, թե ինչպես պատրաստել Գառնի յարախ

 

 

Սմբուկի կիրառումը սննդի մեջ դրական ազդեցություն է ունենում ամբողջ օրգանիզմի վրա ու օգնում է շատ հիվանդությունների կանխարգելման հարցում։ Միաժամանակ չի կարելի ասել, որ պտուղը հարուստ է վիտամիններով․ այն ասկորբինաթթու ու В խմբի վիտամիններ է պարունակում։

Այս բանջարեղենի կալորիականությունը բավական ցածր է. 100 գրամում 25 կիլոկալորիա է պարունակում, 3 գրամ բջջանյութ, 1 գրամ սպիտակուց, C, К վիտամիններ:

Սմբուկն օգնում է երկար ժամանակ հագեցածության զգացում ունենալ: Օրգանիզմը ստանում է մի շարք սննդարար նյութեր նվազագույն կալորիաների օգտագործման արդյունքում:



Նիհարելու համար հարկավոր է 1 հատ միջին չափի սմբուկին անհրաժեշտ է նաև ՝ 1 փոքր կտոր կիտրոն և կես լիտր ջուր։

Սմբուկը լվացեք, մաքրեք և կտրատեք փոքր կտորների։ Լցրեք ապակե տարայի մեջ։ Ջուրը հասցրեք եռման ջերմաստիճանի և ավելացրեք կտրատած սմբուկների վրա։ Ավելացրեք նաև կիտրոնի կտորը և վերջ։ Այն պետք է պատրաստեք գիշերը և թողնեք մնա ամբողջ գիշեր և թրմվի։ Այն պետք է խմեք ուտելուց առաջ։

 

 

7 օր խմեք, 15 օր ընդմիջում տվեք և կրկին 6-7 օր խմեք այն։ Այս միջոցը օգտագործելու ժամանակ պետք է սնվեք միայն առողջ սնունդեվ, 18-00-ից հետո ոչինչ չպետք է ուտեք, շաքարավազի օգտագործումը դադարեցրեք և գազավորված ըմպելիքներ չօգտագործեք։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը