Միկադոյի սկեսուրիս բաղադրատոմսն է․ Սիրով տրամադրում եմ, պահպանեք և Ամանորին այսպես պատրաստեք

Դիտումներ 247
Միկադոյի սկեսուրիս բաղադրատոմսն է․ Սիրով տրամադրում եմ, պահպանեք և Ամանորին այսպես պատրաստեք

Սիրով ձեզ ենք տրամադրում միկադոյի բաղադրատոմսը։

 

 

Իսկ մենք գիտենք, որ միկադոն ամանորյա քաղցր սեղանը զարդարում է իր գեղեցիկ տեսքով և յուրահատուկ համով։ 


Այս բաղադրատոմսով անկասկած ձեզ մոտ կստացվի և կկարողանաք պատրաստել ընտիր միկադո։

 

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝ 

 

 

Միկադո — դասական համ, որը միշտ արդիական է

Միկադոն հայկական խոհանոցում առանձնահատուկ տեղ զբաղեցնող տորթ է, որը շատերի համար կապված է մանկության, տոնական սեղանի և ընտանեկան ջերմ պահերի հետ։ Նրա բարակ շերտերն ու շոկոլադային նուրբ կրեմը ստեղծում են համային ներդաշնակություն, որը ժամանակի ընթացքում չի կորցնում իր հմայքը։

 

 

Միկադոն սիրվում է իր պարզ, բայց հարուստ կառուցվածքի համար․ յուրաքանչյուր շերտ լրացնում է մյուսին՝ ձևավորելով լիարժեք, հավասարակշռված համ։ Այն միաժամանակ դասական է և հարմար ցանկացած առիթի համար՝ ծննդյան օրերից մինչև առօրյա սուրճի ընդմիջում։

Այս տորթը ոչ միայն աղանդեր է, այլև ավանդույթ՝ փոխանցվող սերնդեսերունդ։ Միկադոն հիշեցնում է, որ իսկական համերը նորաձևությունից դուրս չեն գալիս։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը