Միկադոյի սկեսուրիս բաղադրատոմսն է․ Սիրով տրամադրում եմ, պահպանեք և Ամանորին այսպես պատրաստեք

Սիրով ձեզ ենք տրամադրում միկադոյի բաղադրատոմսը։

Իսկ մենք գիտենք, որ միկադոն ամանորյա քաղցր սեղանը զարդարում է իր գեղեցիկ տեսքով և յուրահատուկ համով։
Այս բաղադրատոմսով անկասկած ձեզ մոտ կստացվի և կկարողանաք պատրաստել ընտիր միկադո։
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝
Միկադո — դասական համ, որը միշտ արդիական է
Միկադոն հայկական խոհանոցում առանձնահատուկ տեղ զբաղեցնող տորթ է, որը շատերի համար կապված է մանկության, տոնական սեղանի և ընտանեկան ջերմ պահերի հետ։ Նրա բարակ շերտերն ու շոկոլադային նուրբ կրեմը ստեղծում են համային ներդաշնակություն, որը ժամանակի ընթացքում չի կորցնում իր հմայքը։

Միկադոն սիրվում է իր պարզ, բայց հարուստ կառուցվածքի համար․ յուրաքանչյուր շերտ լրացնում է մյուսին՝ ձևավորելով լիարժեք, հավասարակշռված համ։ Այն միաժամանակ դասական է և հարմար ցանկացած առիթի համար՝ ծննդյան օրերից մինչև առօրյա սուրճի ընդմիջում։
Այս տորթը ոչ միայն աղանդեր է, այլև ավանդույթ՝ փոխանցվող սերնդեսերունդ։ Միկադոն հիշեցնում է, որ իսկական համերը նորաձևությունից դուրս չեն գալիս։
