Շատ համեղ կանաչ լոլիկների թթուների բաղադրատոմս
Դիտումներ 890
Բաղադրությունը:
- կանաչ լոլիկ - 1 կգ
- սև հաղարջի տերևներ - 5 տերև
- սամիթ ծաղկաբույլերով - 2 հատ
- սխտոր - 5 մեխակ
- ծովաբողկի տերևներ - 3 թերթ
- տաք և բուրավետ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
- աղ - 2 ճ.գ
Լվացեք լոլիկը և հեռացրեք ցողունները:
Բանկաների մեջ լցնում ենք քիչ քանակությամբ կանաչի, հետո լոլիկ, նորից կանաչի, մանր կտրատած սխտոր ու կծու պղպեղ։ Մենք ամբողջությամբ լցնում ենք բանկան։
Վերին շերտը պետք է լինի սամիթ և խոտաբույսեր:
Պատրաստել աղաջուրը. աղը խառնել սառը ջրի մեջ մինչև լուծարվի:
Աղաջուրը լցնել լոլիկի տարայի մեջ։
Բանկը փակում ենք պլաստիկ կափարիչով և դնում սառնարանը կամ նկուղը։
Լոլիկը պատրաստ կլինի միայն մեկ ամսից։
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը