Շատ համեղ կանաչ լոլիկների թթուների բաղադրատոմս

Դիտումներ 890

Շատ համեղ կանաչ լոլիկների թթուների բաղադրատոմս

Բաղադրությունը:

  • կանաչ լոլիկ - 1 կգ
  • սև հաղարջի տերևներ - 5 տերև
  • սամիթ ծաղկաբույլերով - 2 հատ
  • սխտոր - 5 մեխակ
  • ծովաբողկի տերևներ - 3 թերթ
  • տաք և բուրավետ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • աղ - 2 ճ.գ

 



 

Լվացեք լոլիկը և հեռացրեք ցողունները:

Բանկաների մեջ լցնում ենք քիչ քանակությամբ կանաչի, հետո լոլիկ, նորից կանաչի, մանր կտրատած սխտոր ու կծու պղպեղ։ Մենք ամբողջությամբ լցնում ենք բանկան։

 

 

Վերին շերտը պետք է լինի սամիթ և խոտաբույսեր:

Պատրաստել աղաջուրը. աղը խառնել սառը ջրի մեջ մինչև լուծարվի:

 



Աղաջուրը լցնել լոլիկի տարայի մեջ։

Բանկը փակում ենք պլաստիկ կափարիչով և դնում սառնարանը կամ նկուղը։

 

 

Լոլիկը պատրաստ կլինի միայն մեկ ամսից։

Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը