Շատ համեղ մարինադի բաղադրատոմս ՝ ձմռան համար
Դիտումներ 1014
Բաղադրությունը․
կանաչ լոլիկ - 1 կգ
սև հաղարջի տերևներ - 5 տերև
սամիթ ծաղկաբույլերով - 2 հատ
սխտոր - 5 ատամ
ծովաբողկի տերևներ - 3 թերթ
աղ - 2 ճ.գ.
Լվացեք լոլիկը և հեռացրեք ցողունները:
Բանկաների մեջ լցնում ենք քիչ քանակությամբ կանաչի, հետո լոլիկ, նորից կանաչի, մանր կտրատած սխտոր ու կծու պղպեղ։
Վերին շերտը պետք է լինի սամիթ և խոտաբույսեր:
Պատրաստել աղաջուրը. աղը խառնել սառը ջրի մեջ մինչև լուծարվի:
Աղաջուրը լցնել լոլիկի տարայի մեջ։
Բանկան փակում ենք պլաստիկ կափարիչով և դնում սառնարանը կամ նկուղը։
Լոլիկը պատրաստ կլինի մեկ ամսից։
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը