Շաքար ունեցողներին թույլատրվում, թե հակացուցված է լոլիկ ու վարունգ ուտելը․ Ահա այդ հարցի ճիշտ պատասխանը


Այսօր կխոսենք այն մասին, թե արդյո՞ք կարելի է շաքարով հիվանդներին լոլիկ և վարունգ ուտել, թե ընդհակառակը։
Արյան մեջ շաքարի բարձր քանակությունը կարող է բերել ամենատհաճ հետևանքների:


Արժե իմանալ, թե ինչ է կատարվում օրգանիզմի հետ վարունգ ուտելիս և ինչու են դրանք այդքան լավ։
Ջրի պարունակություն
Վարունգի հիմնական բաղադրիչներից մեկը ջուրն է։ Հետեւաբար, երբ դուք վարունգ եք ուտում, ձեր մարմինը արագորեն խոնավանում է:
Վարունգի ջուրը նաև օգնում է մաքրել օրգանիզմը տոքսիններից և թափոններից, այդ իսկ պատճառով դրանք շատ օգտակար են քաղաքում ապրող և աղտոտման հակված մարդկանց համար:
Հարուստ է հակաօքսիդանտներով
Այս բանջարեղենը պարունակում է մի շարք հակաօքսիդանտներ, որոնք պաշտպանում են մեր բջիջները ազատ ռադիկալների վնասից:
Էնպես որ վարունգն էլ հակացուցված չէ դիաբետիկներին։
