Քանի՞ րոպե պետք է եփել հնդկաձավարը, որպեսզի այն հնարավորինս առողջ լինի

Դիտումներ 2578

Քանի՞ րոպե պետք է եփել հնդկաձավարը, որպեսզի այն հնարավորինս առողջ լինի

Որպեսզի հնդկաձավարը չկորցնի իր բոլոր օգտակար հատկությունները, այն եփեք ոչ ավելի, քան քսան րոպե։

Նախքան եփելը, անհրաժեշտ է այն առնվազն 30 րոպե թրջել ջրի մեջ։

 

 

Պատրաստման այս մեթոդի առավելությունն այն է, որ հացահատիկի մեջ ֆիտիկաթթվի մակարդակը նվազում է։
Ֆիտիկ թթուն հակասնուցիչ է, որը խանգարում է մեծ քանակությամբ վիտամինների և հանքանյութերի կլանմանը:


 



Խառնեք 1-ական բաժակ հնդկաձավար, ընկույզ և մեղր, և ձեր վահանաձև գեղձը կառողջանա

Այս յուրահատուկ համադրությունը կարճ ժամանակում հոգ կտանի մեր վահանաձև գեղձի մասին: Այս խառնուրդը պատրաստելու համար շատ ժամանակ չեք ծախսի, բայց արդյունքը ձեզ մեծապես կզարմացնի։
Ահա ամենատարածված ախտանիշները, որոնք վկայում են վահանաձև գեղձի հետ կապված խնդիրների մասին.

 

 


Դուք ընկճված եք
Նյարդայնություն և անհանգստություն
Ցավ վերջույթների և մկանների շրջանում
Խռպոտություն և տարօրինակ սենսացիաներ պարանոցի շրջանում
Քաշի ավելացում
Մազերի նոսրացում 
Հղիության հետ կապված խնդիրներ
Բարձր խոլեստերինի մակարդակ

Էմալապատ (բացարձակապես մաքուր) ամանի մեջ խառնեք մեկ բաժակ աղացած հնդկաձավարը, աղացած ընկույզը և մեղրը և տեղափոխեք ապակե տարայի մեջ։
Հնդկաձավարը պետք է շատ խնամքով մանրացնել սրճաղացով մինչև հարթ լինի:



Դուք չեք կարող այն փոխարինել հնդկացորենի ալյուրով, քանի որ այն չի պարունակում այն օգտակար բաղադրիչները, որոնք պարունակվում են հնդկաձավարի կեղևում։ Անցկացրեք ընկույզները մսաղացով: Լցնել ամեն ինչ մեղրի մեջ և մանրակրկիտ խառնեք:
Ստացված խառնուրդը պետք է պահել սառնարանում։

Պատրաստի խառնուրդն անհրաժեշտ է ընդունել օրը երեք անգամ՝ ուտելուց առաջ, 1 ճաշի գդալ մեկ ամիս շարունակ։

 


Արդեն առաջին կուրսից հետո խնդիրը կնվազի, իսկ երկրորդ կուրսից հետո հիվանդությունը կլքի ձեզ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը