Խմեք սա, այն վերացնում է շաքարի զարգացման հավանականությունը, իջեցնում բարձր ճնշումը, նաև օգտակար է մի շարք ծանր հիվանդությունների ժամանակ

Դիտումներ 329
Խմեք սա, այն վերացնում է շաքարի զարգացման հավանականությունը, իջեցնում բարձր ճնշումը, նաև օգտակար է մի շարք ծանր հիվանդությունների ժամանակ

Բժիշկ Բրոյսն առաջարկում է պարզապես խմել թեյ և բանջարեղենային հյութ, որի հիմնական բաղադրիչն է ճակնդեղը: Այդ 42 օրվա ընթացքում քաղցկեղի բջիջները սովամահ են լինում, մինչդեռ ձեր ընդհանուր առողջությունը բարելավվում է:
Ահա թե ինչ է ձեզ անհրաժեշտ.

Ճակնդեղ (55%)

Գազար (20%)
Նեխուրի արմատ (20%)
Կարտոֆիլ (3%)
Բողկ (2%)
Պարզապես պետք է բոլոր բաղադրիչները խառնել բլենդերով։ 
Ճակնդեղը հարուստ է բազմաթիվ հակաօքսիդանտներով, C, B1, B2, B6 վիտամիններով, ֆոլիկ և պանտոթենիկ թթուներով, հանքանյութերով, ինչպիսիք են կալիումը, ֆոսֆորը, մագնեզիումը, կալցիումը, նատրիումը, երկաթը, ցինկը:

 

 

Այն համարվում է ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկը։ Բազուկի կարմիր գույնը պայմանավորված է մանուշակագույն պիգմենտներով, որոնք կոչվում են բետացիանին: Բազմաթիվ գիտական ​​հետազոտություններ իրականում հաստատել են, որ ճակնդեղը աներևակայելի օգտակար է լեյկեմիայի և քաղցկեղի բուժման համար:

Այն օգտակար է հղիների համար, քանի որ այն պարունակում է ֆոլաթթվի բարձր մակարդակ։ Սա կբարձրացնի լյարդի և լեղապարկի աշխատանքը, կօգնի խուսափել փորկապությունից։

Բազուկն օգնում է գլխացավի, ատամի ցավի, դիզենտերիային, ոսկորների, մաշկային խնդիրների և դաշտանային ցավերի դեպքում:


Հավանական է, որ ամբողջ կյանքում երբեք կարտոֆիլի հյութ չեք խմել:

Կարծում եք, որ այն պետք է ունենա սարսափելի՞ համ։ Թերևս, սակայն, այն, ինչ առողջ է, ցավոք, միշտ չէ, որ համեղ է: 

Այն առողջարար է, բայց, ցավոք, միշտ չէ, որ համեղ է:

 

Նվազեցնում է մարմնի թթվայնությունը․

Կարտոֆիլի հյութը կարող է օգնել հավասարակշռել մարմնի թթվային հավասարակշռությունը, ինչը հատկապես կարևոր է մեզ համար, քանի որ շատ սովորական մթերքներ բացասական ազդեցություն են ունենում օրգանիզմի վրա:

 

Օգնում է հոդատապի դեմ.

Այն նվազեցնում է միզաթթվի մակարդակը և, հետևաբար, որոշ ժամանակ անց դուք կկարողանաք մոռանալ հոդատապի մասին:

 

 

 

Պայքարում է բորբոքման դեմ.

Կարտոֆիլի հյութը կարող է օգնել արթրիտի և բորբոքման այլ խնդիրների, հատկապես հոդերի և մեջքի ցավի դեպքում: Բացի այդ, այն խթանում է արյան շրջանառությունը ողջ մարմնում։

 

Թարմացնում և մաքրում է մաշկը․

Կարտոֆիլի հյութը հանգստացնող ազդեցություն ունի մաշկի վրա և նույնիսկ օգնում է մաքրել պզուկները:

 

Օգնում է նիհարել․

Դրա համար մի բաժակ կարտոֆիլի հյութ խմեք նախաճաշից առաջ և ևս 2-3 ժամ առաջ քնելուց:

Մաքրում է լյարդը․

Կարտոֆիլի հյութը լավ է դետոքսիկացիայի համար և կարող է նաև թեթևացնել լյարդն ու լեղապարկը, եթե խնդիրներ կան: Դրա համար բժիշկները խորհուրդ են տալիս այս հյութից մեկ բաժակ խմել առավոտյան դատարկ ստամոքսին։

 

 

 

Օգնում է գաստրիտների և խոցերի բուժմանը․

Մասնագետները նշում են, որ նախաճաշից, ճաշից և ընթրիքից կես ժամ առաջ անհրաժեշտ է խմել մեկական գդալ կարտոֆիլի հյութ՝ ջրով նոսրացված։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը