Պետք է խուսափել 3 և 4 թվերից. Ահա մի գաղտնիք բացենք Ձեզ

Դիտումներ 973

Պետք է խուսափել 3 և 4 թվերից.  Ահա մի գաղտնիք բացենք Ձեզ

Ես միշտ մտածել եմ, որ դա աղբ է: Հավանականությունը փոքր է, որ մեզանից շատերը այս կամ այն ​​ժամանակ նկատել են այդ փոքրիկ մրգային կպչուն պիտակները:

Բացի վառ լոգոներից, կա նաև թվային PLU կոդը:

Պարզվում է, որ միրգ արտադրողները ոչ միայն փորձում են իրենց գովազդել, այլև մեզ սպառողների համար կարևոր տեղեկատվություն են տրամադրում։

Մենք ձեզ ամեն ինչ կպատմենք այն մասին, թե ինչպես հասկանալ, թե ինչ են նշանակում այս թվերն ու կոդերը:

Քառանիշ ծածկագիր՝ սկսած 3 կամ 4 թվերով․

Եթե ​​կպչուն պիտակի վրա կա քառանիշ թիվ, ապա դա նշանակում է, որ միրգը (կամ բանջարեղենը) աճեցվել է ժամանակակից գյուղատնտեսական գործընթացների կիրառմամբ՝ ներառյալ առատ քանակությամբ պարարտանյութեր և թունաքիմիկատներ:

8-ով սկսվող հնգանիշ ծածկագիր

Երբ տեսնում եք այս կպչուկը, պտուղը գենետիկորեն ձևափոխվել է աճի ընթացքում: Այո դա ճիշտ է. Հենց ԳՁՕ սննդամթերքը շարունակում է այդքան հակասություններ առաջացնել:

 

 

Հետազոտությունները ցույց են տալիս, որ ձմերուկը, բանանը և պապայան գենետիկորեն ձևափոխված մրգերի ամենատարածված տեսակներն են:

9-ով սկսվող հնգանիշ ծածկագիր

Եթե ​​տեսնում եք այսպիսի ծածկագիր, նշանակում է, որ պտուղը աճեցվել է մեր հին մեթոդներով. ձեռքով և առանց քիմիական նյութերի: Սրանք օրգանական արտադրանք են:

Եթե ​​պտուղը չունի որևէ PLU ծածկագիր

Մարդկանց մեծ մասը փորձում է մրգեր գտնել առանց կպչուն պիտակների: Բայց դա կարող է վտանգավոր լինել. դրսից ներկրվող մրգերը միշտ պետք է մակնշվեն:

Ամենայն հավանականությամբ կպչուկը հանվել է որոշակի պատճառով։



Այս միրգը Աստծո պարգևն է բոլոր կանանց. Տիկնայք, դուք պարզապես պետք է կարդաք սա

Վիտամին E-ն ռեկորդային քանակությամբ է պարունակվում ավոկադոյի մեջ: Այն պաշտպանում է մեր օրգանիզմը, մասնավորապես բջիջները, վիրուսների կործանարար ազդեցությունից, ինչպես նաև պայքարում է բջիջներում տարիքային փոփոխությունների դեմ:

 

 

Բարելավում է հիշողությունը, ինչպես նաև նվազեցնում է սրտի հիվանդությունների ռիսկը։ 
Նվազեցնում է արյան ճնշումը։ Այն օգտակար կլինի հիպերտոնիկ հիվանդների համար, քանի որ բնական ճանապարհով իջեցնում է ճնշումը։ 

Իսկ եթե պարբերաբար ընդունում եք, ապա
ժամանակի ընթացքում ճնշումը կկարգավորվի։
Բարձրացնում է աշխատանքի արդյունավետությունը: 
Ավոկադոն բնական հակաօքսիդանտ է։ 



Բարձրացնում է իմունիտետը։ Վիտամին C-ի շնորհիվ: Այն օգտակար կլինի գրիպի ժամանակ:
Ավոկադոն կանխում է քաղցկեղի բջիջների բազմացումը։ Գիտնականների կարծիքով՝ այս միրգը պարունակում է ֆիտոնուտրիեններ և ֆիտոքիմիկատներ, որոնք ոչնչացնում և դադարեցնում են ուռուցքների որոշ տեսակների զարգացումը։
Օգնում է կարոտինոիդների կլանմանը։

 

 

Ավոկադոյի կանոնավոր օգտագործումը կօգնի 7-ից 15 անգամ դրանց կլանմանը։ Կարոտինոիդը բնական պիգմենտ է, որը ներգրավված է ֆոտոսինթեզի մեջ, օգնում է հաստատել ջուր-աղ հավասարակշռությունը: 
Մասնակցում է ոսկորների և ատամների ձևավորմանը։
Միացնում է ոսկորներն ու ատամները։ Այն հայտնվում է առողջ մարդու ոսկորներում և ատամներում՝ կալցիումի և ֆոսֆորի կլանման շնորհիվ:



Ամենաընթերցվածը