Պատրաստեք այս թեյը և խմեք․ Այն կիջեցնի շաքարը և կնիհարեք

Դիտումներ 2692

Պատրաստեք այս թեյը և խմեք․ Այն կիջեցնի շաքարը և կնիհարեք

Համեղ ըմպելիք՝ անհավանական արդյունավետությամբ։ Արդյունքները զարմացնում են բոլորին։

Բազմաթիվ հետազոտություններ ցույց են տվել, որ նախաճաշին և ճաշին բարդ ածխաջրեր օգտագործելն օգնում է ավելի շատ ճարպ այրել օրվա ընթացքում: Հատկապես արդյունավետ է վարսակի թուրմը, քանի որ այն օգնում է արագ նիհարել բնական ճանապարհով։

Վարսակը պարունակում է բետա-գլյուկաններ, լուծվող մանրաթել և պոլիֆենոլներ, որոնք հայտնի են որպես ավենանտրամիդներ, որոնք ուժեղ հակաօքսիդանտներ են:

 

 

Վարսակի ալյուրից թուրմ խմելն օգնում է կայունացնել արյան շաքարի մակարդակը: Այն նաև հավասարակշռում է մեր ախորժակը, ինչը հեշտացնում է սպառված սննդի քանակի կրճատումը:

 



Բացի նիհարելուն օգնելուց, այս ըմպելիքն ունի նաև բազմաթիվ առողջական առավելություններ.

1. Բջջանյութի բարձր պարունակությունը օգնում է կանխել փորկապությունը:

2. Բարելավեք ձեր առողջությունը. փոխեք ձեր նյութափոխանակությունը և բարձրացրեք կատարողականությունը, եթե վարսակի թուրմ խմեք մարզումից մոտ մեկ ժամ առաջ:

3. Նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը: Ամեն ինչում պարունակվող լուծվող մանրաթելի բարձր մակարդակն օգնում է նվազեցնել խոլեստերինի մակարդակը:

4. Բարելավում է արյան շաքարի մակարդակի վերահսկումը: Վարսակն օգնում է կարգավորել արյան մեջ շաքարի մակարդակը՝ կանխելով արյան շաքարի մակարդակի հանկարծակի անկումը։

5.Կարգավորում է արյան ճնշումը։ Այն կարող է նաև օգնել կանխել արյան բարձր ճնշումը:

6. Այն պարունակում է B վիտամիններ: Այս վիտամինները ներգրավված են սննդի նյութափոխանակության մեջ (ածխաջրեր, սպիտակուցներ և ճարպեր) և աշխատում են միասին՝ օգնելով քայքայվել և դանդաղորեն ազատել էներգիան այն ամենից, ինչ մենք ուտում ենք: B խմբի վիտամիններն անհրաժեշտ են առողջ նյարդային համակարգի, ինչպես նաև կարմիր արյան բջիջների սինթեզի համար։

7. Այն օգնում է ձեզ ավելի երկար կուշտ մնալ: Ամեն ինչում առկա բջջանյութը աջակցում է մարսողական համակարգին և ձեզ ավելի երկար կշտացնում:

 

Բաղադրությունը․

1 բաժակ վարսակ

6-8 բաժակ ջուր

1 թեյի գդալ դարչինի փոշի

մեղր` ըստ ճաշակի

 

 

Վարսակը թրջել 7 ժամ: Նշված ժամանակից հետո վարսակի ալյուրը զտվում և մաքրվում է մաքուր ջրով, որպեսզի վերանան հակասնուցիչները և ֆերմենտների արգելակիչները, որոնք արտազատվում են թրջման ժամանակ:

Դրանից հետո բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և մանրացնում ենք մինչև հարթ զանգված ստանանք: Դրանից հետո քամել և պահել սառնարանում։

 



Վարսակի թուրմը չի կարելի ընդունել առանց սննդի։ Դա պայմանավորված է նրանով, որ այն պարունակում է բջջանյութ, և նախընտրելի է եփել առավոտյան ու խմել դատարկ ստամոքսին։ Կամ կարող եք խմել հատապտուղային կամ բանջարեղենային սմուզի, իսկ 20-25 րոպե անց վարսակի ալյուրով ջուր։

Այն կարող եք օգտագործել նաև որպես կովի կաթին փոխարինող՝ սմուզիների մեջ։



Ամենաընթերցվածը