Խնդրում եմ գրեք այս բանջարեղենի անունը․ Հարևանս շնորհիվ սրա, բուժել է սիրտս, կարգավորվել ամեն ինչ և նիհարել եմ 21 կգ
Երուսաղեմի արտիճուկը կամ այլ կերպ ասած ՝ գետնախնձորը հայտնի արևածաղկի մերձավոր ազգականն է: Այն մեծ օգուտներ է բերում օրգանիզմին: Մասնագետները պարզել են, որ գետնախնձորը ամենադիմացկուն բույսն է տարբեր տեսակի վնասակար նյութերի նկատմամբ։
Այն բարձրացնում է իմունիտետը և բարելավում արյունը, նվազեցնում արյան ճնշումը և շաքարի մակարդակը արյան մեջ, նորմալացնում է ստամոքսի աշխատանքը։ Բոլոր օգտակար նյութերը պահպանելու համար Երուսաղեմի արտիճուկը, իհարկե, ավելի լավ է ուտել հում վիճակում՝ ավելացնելով աղցանների մեջ։
Գետնախնձորի օշարակը՝
• Նվազեցնում է «վատ» խոլեստերինի մակարդակը
• Հեռացնում է այտուցը, օգտակար է հիպերտոնիկ հիվանդների համար
• Ամրացնում է սիրտն ու մկանները
• Վերականգնում է խանգարված նյութափոխանակությունը
• Վերացնում է այրոցը և լավացնում մարսողությունը, վերացնում հակաբիոտիկների ընդունման հետևանքները
• Հեռացնում է ավելորդ աղերն ու վնասակար միացությունները օրգանիզմից
Գետնախնձորի օշարակը հեշտ է պատրաստել տանը։ Դրա համար այն պետք է լավ լվանալ, մաքրել և մանրացնել բլենդերով։ Ստացված զանգվածից քամել հյութը և տաքացնել մինչև 50 աստիճան։ Պահպանեք այս ջերմաստիճանը 5-7 րոպե, ապա հանեք կրակից և թողեք սառչի։
Կրկնել տաքացումը ևս 3-4 անգամ, մինչև հեղուկը թանձրանա, սառեցման վերջին փուլում ավելացնել կիտրոնի հյութ՝ ըստ ճաշակի։
Խմեք 1 ճ.գ. օշարակ՝ նախաճաշից մեկ ժամ առաջ և ընթրիքից մեկ ժամ հետո:
Օշարակի օգտագործումը արագացնում է ածխաջրերի և ճարպերի նյութափոխանակությունը՝ դրանով իսկ նպաստելով քաշի կորստին։
Ավելորդ կիլոգրամները աստիճանաբար կհալվեն, քանի որ նյութափոխանակությունը լավանում է, բայց առաջին արդյունքները կնկատեք արդեն 15 օր անց։