Առանց հազի կամ գրիպի. Գազարը, մեղրն ու կիտրոնը դուրս կբերեն ամբողջ խորխը

Դիտումներ 934

Առանց հազի կամ գրիպի. Գազարը, մեղրն ու կիտրոնը դուրս կբերեն ամբողջ խորխը

Մրսածությունը շատ տարածված վարակ է, որից գրեթե ամեն տարի ցուրտ եղանակի սկսվելուն պես յուրաքանչյուր մարդ տառապում է։

 

 

Որպեսզի չտառապեք տհաճ ախտանիշներից և արագացնեք ապաքինման գործընթացը, պատրաստեք և սկսեք ընդունել շատ արդյունավետ ժողովրդական միջոց, որի բաղադրատոմսը ներկայացված է ստորև։

 



Բաղադրիչները.

գազար - 2-3 խոշոր
կիտրոն - 1 հատ մեծ

 


մեղր - 50 գ
ջուր - գազարը եռացնելու համար



Մաքրած գազարը կտրատել մի քանի կտորի և դնել եռա: Երբ ջուրը եռա, բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և մանրացնում ենք միջուկը: Ստացված խառնուրդը պահեք կափարիչով ապակե տարայի մեջ։

Օգտագործեք 5 կամ 6 ճաշի գդալ ամեն օր, մինչև մրսածության կամ գրիպի ախտանիշներն անհետանան:

 



Ամենաընթերցվածը