Ամենալավ ժամանակն է համեղ սուջուխներ պատրաստելու, իսկ ամենահեշտ և պարզ բաղադրատոմսը այստեղ

Դիտումներ 243

Ամենալավ ժամանակն է համեղ սուջուխներ պատրաստելու, իսկ ամենահեշտ և պարզ բաղադրատոմսը այստեղ

Պահանջվող բաղադրիչներ.

 

 

  • 2 լիտր խաղողի հյութ
  • եգիպտացորենի օսլա (կամ 200 գ ցորենի ալյուր)
  • ընկույզ
 


Ինչպես պատրաստել քաղցր սուջուխ (շարոց) ընկույզով.

Ընկույզները դրեք հաստ թելի վրա, մշակման մասի վերջում օղակ պատրաստեք:

 

 

Խաղողի հյութը բերեք եռման աստիճանի, պահելով մեկ բաժակ հյութ։ Սառը հյութի մեջ լուծեք օսլան կամ ալյուրը։ Դանդաղ հոսքով լցնել եռացող հյութի մեջ՝ անընդհատ խառնելով։ 

 



Ընկույզների փնջերը թաթախեք զանգվածի մեջ, թողեք մի փոքր և նորից թաթախեք, մի քանի անգամ, մինչև ստացվի ցանկալի հաստությունը։

 

 

Սուջուխը կախեք իրարից հեռու։ Թող մնան այնքան, մինչև այն դադարի կպչել ձեր ձեռքերին: Այն պատրաստ է։



Ամենաընթերցվածը