Հենց քնից զարթնում եմ, դափնու տերև եմ այրում․ Այս մեթոդը ձեզ շատ հարցերում կօգնի

Դիտումներ 734
Հենց քնից զարթնում եմ, դափնու տերև եմ այրում․ Այս մեթոդը ձեզ շատ հարցերում կօգնի

Դափնու տերեւը ունիվերսալ կախարդական օգնական է, որը կարող է շատ բան անել: Մեկ տերևի այրումը արագ և հաճելի գործընթաց է: Առավոտյան այս պարզ ծեսն անելով՝ դուք կարող եք վերափոխել ձեր առօրյան և մի փոքր կախարդանք մտցնել դրա մեջ: 

 

 

դափնու տերեւը օգնում է հանգստանալ: Ծխի հետ դուրս եկող տերեւների նյութերը հանգստացնող ազդեցություն ունեն։ Դա կարելի է անել մի բաժակ թեյի կամ սուրճի ներքո։
 


Անշուշտ լսել եք, որ դափնու տերեւը պաշտպանիչ էներգիա ունի։ Առավոտյան մեկ տերեւ վառելով՝ դուք մաքրում ու պաշտպանում եք ձեր տարածքը ամեն վատից և բացասականից:

 


Երբ այրում ես տերեւը, կարող ես մտադրություն դնել կամ նպատակ դնել քեզ համար: Գրեք այն թղթի վրա կամ պահեք այն ձեր մտքում, երբ այրեք այն: 

 

Դափնու տերևն ունի սուր, կծու համ։ Ինչպես շատ համեմունքներ, այնպես էլ դափնու տերևն ավելի շատ առանձնանում է իր բույրով, քան համով։ Չորացրած տերևն ունի ծաղկային հոտ, որն ավելի շատ նման է խնկածաղիկի բույրին։ Այն պարունակում է նաև եթերային յուղեր (էվգենոլ)։

Դափնու տերև, դափնեծառի (Laurus nobilis) տերևների հավաքական անվանումը, որն օգտագործում են խոհարարության մեջ որպես համեմունք։ Պատրաստի ուտեստների միջից դափնու տերևը հեռացնում են, քանի որ դրանք կոշտ են։ Խոհարարության մեջ օգտագործում են նաև դափնու տերևի փոշին։

Դափնու տերևը նաև բուժական հատկություններ ունի։ Այն միզամուղ է, ունի հանգստացնող և արյան ճնշումն իջեցնող հատկություն։

Դափնու տերևը չի կարելի պահել մեկ տարուց ավելի, քանի որ այն կկորցնի իր բույրն ու համը

 

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը