Նոր տարվա ռուլետ ՝ աղացած մսով․ Բաղադրատոմս, որը կզարդարի ձեր սեղանը

Դիտումներ 426
Նոր տարվա ռուլետ ՝ աղացած մսով․ Բաղադրատոմս, որը կզարդարի ձեր սեղանը

Մսով ռուլետ ջեռոցում (տոնական տարբերակ)

Բաղադրամասեր

 

 

  • 700–800 գ աղացած միս (տավարի կամ խառը)

  • 1 սոխ

  • 2 պճեղ սխտոր

  • 1 ձու


  • 2 ճ/գ հացի փշրանք կամ թրջած հաց

  • Աղ, սև պղպեղ

  • Կանաչի (ըստ ցանկության)

Լցոնի համար

  • 2 խաշած ձու

  • 1 գազար (խաշած կամ թեթև տապակած)

  • 100 գ պանիր

Պատրաստման եղանակ

 

Աղացած միսը խառնում ենք մանր կտրատած սոխի, սխտորի, ձվի, հացի փշրանքի, աղի և պղպեղի հետ։ Լավ հունցում ենք, մինչև զանգվածը դառնա միատարր։

Մսային զանգվածը տարածում ենք սննդային թաղանթի վրա՝ ուղղանկյուն ձևով։

 

 

Վրան շարում ենք լցոնի բաղադրիչները՝ ձու, գազար և պանիր։ Թաղանթի օգնությամբ զգուշությամբ փաթաթում ենք ռուլետի տեսքով։

Ռուլետը տեղափոխում ենք յուղած թավայի կամ ձևի մեջ և թխում նախապես տաքացրած ջեռոցում՝ 180°C, մոտ 45–50 րոպե։

Մատուցում

 

 

Մատուցում ենք կտրտած վիճակում՝ թարմ բանջարեղենով կամ կարտոֆիլի խյուսով։
Հարմար է ինչպես տոնական սեղանի, այնպես էլ ընտանեկան ընթրիքի համար։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը