Սալորի թթու․ Նոր բաղադրատոմս, որը կվայելեք ամբողջ ձմռանը
Դիտումներ 403
Ինչպես ձմռանը սալոր թթու դնել
Բաղադրամասեր․
1 կգ սալոր
մաղադանոս
անանուխ
կծու պղպեղ
աղ՝ ըստ ճաշակի
1 լիտր ջուր
2 ճ.գ. աղ
0,8 լ քացախ
Նախ պետք է ճիշտ սալոր ընտրել։ Նրանք պետք է լինեն ամուր և մեծ: Լվացեք սալորը, կիսով չափ կտրատեք և հանեք կորիզը։
Այժմ պատրաստենք միջուկը։ Մաղադանոսն ու անանուխը մանր կտրատել։ Կարելի է նաև կծու պղպեղ ավելացնել, բայց սա ըստ ցանկության։ Այս ամենը խառնեք և լավ համեմեք։
Եթե ձեզ թվում է, որ միջուկը շատ է, մի անհանգստացեք, կարող եք պարզապես լցնել դրա վրան։
Այժմ լցոնեք յուրաքանչյուրը սալորի ներսում: Մի մոռացեք ստերիլիզացնել բանկաները:
Սալորները շարել իրար մոտ տարաների մեջ։ Դատարկ տեղերում կարող եք նաեւ սխտորի պճեղներ դնել։ Այնքան համեղ է ստացվում, որ խոսքեր չկան։
Ամենաընթերցվածը