Միսը լցնել օղիի մեջ, իսկ ավելի լավ է կոնյակի մեջ, և տեսեք, թե ինչ կլինի 3 օր հետո

Դիտումներ 1227

Միսը լցնել օղիի մեջ, իսկ ավելի լավ է կոնյակի մեջ, և տեսեք, թե ինչ կլինի 3 օր հետո

Ձեզ հարկավոր է․

1 կգ տավարի փափկամիս
150 մլ օղի

 


100 գ աղ
100 գ շաքարավազ
1 ճ.գ․ սև պղպեղի հատիկներ
3 ճ.գ. արևածաղկի ձեթ

 



Լվացեք միսը: Ծածկեք մարինացման տարան բաց տոպրակով։ Պարկի մեջ լցնել աղ, շաքարավազ, պղպեղ, օղի և ձեթ։ Մարինադը լավ խառնել։

Այժմ դրեք տավարի միսը և ամուր կապեք տոպրակը: Թափահարեք այնպես, որ ծածկի ամբողջ միսը: Պայուսակը 3 օրով դրեք սառնարանը։

 



Միսը հանեք սառնարանից։ Մի ողողեք այն, պարզապես սրբեք այն թղթե սրբիչով: Թող մի քիչ չորանա և վայելեք պարզ և համեղ խորտիկները:

Շատ համեղ միս է ստացվում։ Ի դեպ, օղու փոխարեն կարելի է օգտագործել կոնյակ (միայն որակյալ)։ Այսպիսով, նախուտեստը կդառնա էլ ավելի կծու: Պարզապես անհավանական նրբություն կարելի է ձեռք բերել ընդամենը 3 օրում։



Ամենաընթերցվածը