Միկադոն պատրաստեք այսպես, որ շերտերը լավաշի պես բարակ ստացվեն, իսկ կրեմը ամենահամեղը

Դիտումներ 514
Միկադոն պատրաստեք այսպես, որ  շերտերը լավաշի պես բարակ ստացվեն, իսկ կրեմը ամենահամեղը

Բաղադրամասեր

4 հատ ձու,
250 գրամ շաքարավազ,
150 գրամ թթվասեր,
100 գրամ մածուն,
1.5 թեյի գդալ սոդա,
2 ճաշի գդալ կակաո,
200 գրամ կարագ,
800-900 գրամ ալյուր,

 

 


Կրեմի համար ՝
 


300 գրամ կարագ,
2 տուփ եփած խտացած կաթ,
100 գրամ շոկոլադ

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

  • Կարագը, ձուն և շաքարավազը լավ հարել, ավելացնե թթվասեր և մածուն ՝ սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

  • Բաժանել 7 գնդի:

  • Թխել առանձին-առանձին:

  • Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝

  • Խտացրած կաթը, կարագը և շոկոլադը լավ հարել, եփել։

 

 

  • Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը