Ինչ անել, երբ մեղուն կամ օձը խայթում են․ Այս տերևը փրկում է մեղվի և օձի խայթոցից
Դիտումներ 832
Սոսին յուրահատուկ բույս է, այն աճում է ամենուր և շատ արդյունավետ և արագ բուժում է բազմաթիվ հիվանդություններ։
Որպեսզի սոսին իր ազդեցությունն ունենա, դրա տերևները պետք է խառնիչով անցկացվեն կամ տրորել մուրճով, այնպես որ կանաչ հյութը հոսի: Եվ դրա բուժիչ հատվածը այս կանաչ հյութն է, որը պետք է տարածվի մարմնի վնասված տարածքի վրա:
Բացի այդ, սոսին պետք է ուտել հում վիճակում։
Միակ և կարևոր խնդիրն այն է, որ թարմ սոսին հասանելի է միայն ամռանը։
Ուստի իր արդյունավետությամբ զարմանալի այս հակաբիոտիկն ու հակաթույնը կա՛մ պետք է <<պահածոյացնեք>> ամռանը, կա՛մ պատրաստել ալկոհոլային քաղվածքներ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Ամենաընթերցվածը