Լիովին նորույթ խոհանոցում․ քաղցր և թթու մարինադ ձկան համար մեղրից և մանանեխից

Դիտումներ 246

Լիովին նորույթ խոհանոցում․ քաղցր և թթու մարինադ ձկան համար մեղրից և մանանեխից

Այժմ ձեր ուշադրությանն կներկայացնենք, թե ինչպես պատրաստեք մարինադ ձկան համար մեղրից և մանանեխից։

Պարզ ապրանքների աներևակայելի հաջող համադրության արդյունքում մեղրի և մանանեխի մարինադն ստացվում է փոքր ինչ կծու քաղցր և թթու համով:

 Կիտրոնի հյութն թուլացնում է մեղրի քաղցրությունն, սակայն սխտորը և մանանեխն ավելացվում են զվարճալի կծուություն:

 



Բաղադրիչներ՝

Մեղրն 1,5 ճ.գ. լ, մանանեխն 1,5  գ․ լ., սխտոր 3 բաժին, ձիթապտղի յուղն 3 ճ.գ. լ, կիտրոնի հյութն 1 ճ.գ. լ, կանաչ սոխն ըստ ճաշակների, աղ 1 չպ.։

 

 
 



Պատրաստման եղանակը՝

Մեղրն խառնեք ձիթապտղի յուղերի և մանանեխի հետ։

Կանաչ սոխի փետուրներն մանրակրկիտ լվացնել, չորացնել և մանր կտրատել։

Սոխն դնել մանանեխ-մեղրի խառնուրդին, մանրացած կտրատած կանաչ սոխն մարինադին ավելացնելով աղն ըստ ճաշակի և կիտրոնի հյութն, խառնեք բաղադրիչներն կիտրոնի հյութն։

 

Մաքրված սխտորի պճեղներն անցկացնել քերիչով և ավելացնել ստացված բաղադրության մեջն։  

Հիմա բաժանած ձկան կտորներն թաթախել մարինադի մեջն և թողել, որպեսզի դրանք ներծծվեն   թթու համերով: Դրանից հետո ձուկն ուղարկել ջեռոց ամանի մեջն տապակի կամ մետաղական տարրայի  վրա:  



Ամենաընթերցվածը