Հիշեք, խոզի բուդը պատրաստելիս նախ այսպես արեք, որ միսը սպիտակ մնա, եփվի և չվառվի, իսկ տեսքը ամենասիրունը կլինի

Դիտումներ 10078

Հիշեք, խոզի բուդը պատրաստելիս նախ այսպես արեք, որ միսը սպիտակ մնա, եփվի և չվառվի, իսկ տեսքը ամենասիրունը կլինի

 Եթե քեզ դուր գա այս բաղադրատոմսը, հավանիր, լայքիր, տարածիր և մեկնաբանությունում գրիր քո կարծիքը։

Xohanoc.am-տ ներկայացնում է խոզի բդի պատրաստման եղանակը ՝ իր բոլոր նրբություններով և գաղտնիքներով։ Նախ խոզի բուդը լվացեք, այնուհետև դանակով լավ ծակծկեք մինչ ոսկոր։

 

 

 

Տեղափոխեք այն աղաջրի մեջ, աղաջուրը պետք է բուդը ամբողջությամբ ծածկի։ Աղաջուրը պատրաստեք խոշոր աղով։ 

🎄 Տոնական 🎄 սեղանի 🦃 հնդկահավը պատվիրեք Xohanoc.am-ից
💰 Արժեքը՝ 27,000 դրամ։
📏 5,5-6 կգ-անոց հնդկահավ է, որը պատրաստելուց հետո դառնում է 4 կգ (պատրաստի քաշ)։

 



🥰 Հնդկահավը պատրաստվում է տնական եղանակով՝ քարե վառարաններում։

📞 Պատվիրելու համար զանգահարեք 098301920 հեռախոսահամարով։
⏳ Առաքումը կատարվում է դեկտեմբերի 30-ին ու 31-ին։ Առաքումը Երևանի տարածքում անվճար է։

Ընդունվում են նաև խոզի բդի պատվերներ։ 

 

Պատրաստվում է տնական եղանակով ՝ հատուկ քարե վառարանների մեջ։
6,5 կիլոգրամանոց բուդ է, որը պատրաստելուց հետո դառնում է 4-4,5 կգ։ Արժեքը 27․000 դրամ։ 1 կգ-ը պատրաստվի վիճակում հաշվարկվում է ➡ 6500 դրամ։
Պատվիրելու համար զանգահարեք 📞 098301920 հեռախոսահամարով։

 



12 ժամ հետո փոխեք աղաջուրը, միսը կրկին լվացեք, կրկին նացքեր արեք մսի վրա դրեք աղաջրի մեջ։ Այն անգամ աղաջրի մեջ ավելացրեք նաև դափնու տերև, հատիկավոր սև պղպեղ և 1 թեյի գդալ խնձորի քացախ ՝ որպեսզի միսը լավ փափկի։

 

 

12 ժամ հետ բուդը հանեք աղաջչից, լվացեք և մշակեք։

Միսը համեմելու եք սխտորով, եթե ցանկանում եք նաև գազարով։ Հետո սև հատիկավոր պղպեղով, դափնու տերևով։

Այն պետք է տեղադրել բդի կտրված և ծակված մասերում։ Ինչպես նաև համեմեք աղով, սև և կարմիր պղպեղով։ 



Մսի վրա քսեք թթվասեր։ Այդպես համեմված պետք է մի քանի ժամ թողնեք։  Այնուհետև խոզի բդին փաթաթում եք փայլաթիթեղ ՝ ֆոլգդա և դնում եք ջեռոցը։ Թողնում եք այնքան ժամ, ինչքան մսի քաշն է։ Եփելուց 15 րոպե առաջ հանեք խոզի բուդը ֆոլգայի միջից և վրան քսեք սուսը։ Սուսը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝ թթվասեր, կարմիր պղպեղ, փոշի դարձրած ծիտրոն, աղ, և ըստ ձեր ճաշակի համեմունքներ։ Քսեք բդի վրա և դրեք ջեռոցը։

 


Այսպես պարզապես իդեալակն կստացվի։



Ամենաընթերցվածը