Կիևյան կոտլետներ․ Իսկական դասական բաղադրատոմսը սա է․ Ամանորին այսպես եմ պատրաստում

Դիտումներ 1580

Կիևյան կոտլետներ․ Իսկական դասական բաղադրատոմսը սա է․ Ամանորին այսպես եմ պատրաստում

Բաղադրամասեր․

Կարագ 140 գ

Հավ 1,2 կգ

Մաղադանոս 20 գ

Աղ ½ թեյի գդալ

Ձու 2 հատ

Կաթ 100 մլ

Ցորենի ալյուր 60 գ

Հացի փշրանքներ 140 գ

Բուսական յուղ 300 մլ

 



 

Ամանի մեջ խառնել մանրացված մաղադանոսը, ձեթն ու աղը, մանրակրկիտ խառնել մինչև հարթ զանգված ստանաք։ Ստացված զանգվածը բաժանել երկու մասի, ձևավորել և 3-5 րոպե դնել սառցախցիկում։ Ապա դրեք ֆիլեի վրա և ամուր փաթաթեք կոտլետը, նորից դրեք սառցախցիկ 3-5 րոպեով։

Մի ամանի մեջ միացրեք ձվերն ու կաթը և հարեք։ Կոտլետները դնել ալյուրի մեջ, ապա խառնուրդի մեջ։ Այնուհետև գլորում ենք պաքսիմատի մեջ, հետո խառնուրդի մեջ, հետո նորից փշրանքների մեջ։ Զգուշորեն վերցրեք այն:

 

 

Տապակի մեջ ձեթ լցնել և տաքացնել մինչև 200 աստիճան։ Ջեռոցը տաքացրեք 200 աստիճանով։ Տապակել կոտլետները մինչև դարչնագույն դառնա: Մատուցելուց առաջ չորացրեք թղթե սրբիչով:

 



Ամանի մեջ խառնել մանրացված մաղադանոսը, ձեթն ու աղը, մանրակրկիտ խառնել մինչև հարթ զանգված ստանաք։ Ստացված զանգվածը բաժանել երկու մասի, ձևավորել և 3-5 րոպե դնել սառցախցիկում։ Ապա դրեք ֆիլեի վրա և ամուր փաթաթեք կոտլետը, նորից դրեք սառցախցիկ 3-5 րոպեով։

Մի ամանի մեջ միացրեք ձվերն ու կաթը և հարեք։ Կոտլետները դնել ալյուրի մեջ, ապա խառնուրդի մեջ։ Այնուհետև գլորում ենք պաքսիմատի մեջ, հետո խառնուրդի մեջ, հետո նորից փշրանքների մեջ։ Զգուշորեն վերցրեք այն:

 

 

Տապակի մեջ ձեթ լցնել և տաքացնել մինչև 200 աստիճան։ Ջեռոցը տաքացրեք 200 աստիճանով։ Տապակել կոտլետները մինչև դարչնագույն դառնա: Մատուցելուց առաջ չորացրեք թղթե սրբիչով:



Ամենաընթերցվածը