Կաղամբը թթու դրեք այս հիասքանչ բաղադրատոմսով

Դիտումներ 958

Կաղամբը թթու դրեք այս հիասքանչ բաղադրատոմսով

Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի ունի թթու կաղամբի իր ամենահաջող, հուսալի և սիրելի բաղադրատոմսը: Ես կիսվում եմ իմ սեփականը և սիրելի բաղադրատոմսով։ 

 

 

Պատրաստման համար ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները՝
կաղամբ 1 կգ
գազար 1 հատ
եռացրած ջուր 1 լ
աղ 1 ճ.գ․

 



Յուրաքանչյուր 1 կգ կաղամբի դիմաց վերցնում եմ ընդամենը 1 գազար, այս հարաբերակցությունը համարվում է ամենաիդեալականը։ Եթե վերցրել եք 2 կգ կաղամբ, ապա վերցրեք 2 միջին չափի գազար։
Կաղամբը, գազարը (քերիչով անցկացրած), սամիթի սերմերը խառնել ըստ ճաշակի։
Կաղամբը լցնում ենք բանկաների կամ մեծ տարայի մեջ։

 


Մարինադի համար եռացրած ջուրը խառնել աղի հետ և լցնել կաղամբի վրա։
5-6 օր թողնում ենք այդպես։
Ապա կաղամբը լցնում ենք բանկաների մեջ։ Յուրաքանչյուր տարայի մեջ լցնել 2 ճաշի գդալ շաքարավազ և լցնել աղաջուրը։

 



Կաղամբը մի երկու օր դնում ենք նկուղում կամ սառնարանում։
Պահպանեք կաղամբը զով տեղում:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը