Ամանորյա տորթ Կապուչինո․ Ահա պատրաստման եղանակը
Դիտումներ 1355
Բաղադրիչներ.
Խմորի համար․
- Ձու - 6 հատ
- Շաքարավազ - 230 գր.
- Կեֆիր - 350 մլ.
- Բուսական յուղ - 70մլ.
- Կակաո - 60 գր.
Ալյուր (մաղած) - 350-370 գր.
- Սոդա - 1 ճ/գ
- Փխրեցուցիչ - 1 ճ/գ
- Վանիլին - 1 տուփ
- Աղ
Կրեմի համար․
- Կարագ-300 գր.
- Եփած խտացրած կաթ - մեկուկես բանկա
- Վանիլին (վանիլային շաքար) - 1 տուփ
- Մակկոֆե
Ձուն շաքարավազի և աղի հետ հարում ենք 4-5 րոպե՝ մինչև հարթ զանգված ստանաք: Այնուհետև ավելացրեք կարագը, կեֆիրը, սոդան, փխրեցուցիչը, կակաոն և մաղած ալյուրը, նրբորեն հարեք մինչև հարթ զանգված ստանաք։ Խմորը բաժանել 2 հավասար մասերի։
Այնուհետև լցնել թխման թերթիկի վրա և թխել նախապես 180 ° (20-25 րոպե) տաքացրած ջեռոցում։ Տորթի շերտերի ծայրերը կտրատել, մանրացնել բլենդերի մեջ։
Կարագը հարում ենք մինչև սպիտակի: Ավելացնել մի գդալ խտացրած կաթ և հարել։ Այնուհետև ավելացրեք մակկոֆեն և վանիլինը և հարեք ևս 1 րոպե։
Տորթը հավաքում ենք այսպես՝ տորթի շերտ, կրեմ, շերտ, կրեմ։ Վերջում շաղ տալ մանրացված փշրանքներ։
Ամենաընթերցվածը