Ամանորյա տորթ Կապուչինո․ Ահա պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 1355

Ամանորյա տորթ Կապուչինո․ Ահա պատրաստման եղանակը

Բաղադրիչներ.

Խմորի համար․

  • Ձու - 6 հատ
  • Շաքարավազ - 230 գր.
  • Կեֆիր - 350 մլ.
  • Բուսական յուղ - 70մլ.
  • Կակաո - 60 գր.

 

 

Ալյուր (մաղած) - 350-370 գր.

  • Սոդա - 1 ճ/գ
  • Փխրեցուցիչ - 1 ճ/գ
  • Վանիլին - 1 տուփ
  • Աղ

 



Կրեմի համար․

  • Կարագ-300 գր.
  • Եփած խտացրած կաթ - մեկուկես բանկա
  • Վանիլին (վանիլային շաքար) - 1 տուփ
  • Մակկոֆե

 

 
Ձուն շաքարավազի և աղի հետ հարում ենք 4-5 րոպե՝ մինչև հարթ զանգված ստանաք: Այնուհետև ավելացրեք կարագը, կեֆիրը, սոդան, փխրեցուցիչը, կակաոն և մաղած ալյուրը, նրբորեն հարեք մինչև հարթ  զանգված ստանաք։ Խմորը բաժանել 2 հավասար մասերի։
 


Այնուհետև լցնել թխման թերթիկի վրա և թխել նախապես 180 ° (20-25 րոպե) տաքացրած ջեռոցում։ Տորթի շերտերի ծայրերը կտրատել, մանրացնել բլենդերի մեջ։
Կարագը հարում ենք մինչև սպիտակի: Ավելացնել մի գդալ խտացրած կաթ և հարել։ Այնուհետև ավելացրեք մակկոֆեն և վանիլինը և հարեք ևս 1 րոպե։
Տորթը հավաքում ենք այսպես՝ տորթի շերտ, կրեմ, շերտ, կրեմ։ Վերջում շաղ տալ մանրացված փշրանքներ։


Ամենաընթերցվածը