Պելմենի ուտելով կանգնում եք այս տվանգի տակ․ Կարդացեք այս մասին, նոր կերեք այս ուտեստը

Դիտումներ 879

Պելմենի ուտելով կանգնում եք այս տվանգի տակ․ Կարդացեք այս մասին, նոր կերեք այս ուտեստը

Տնական կամ գնված պելմենին համարվում է ռուսների սիրելի ուտեստներից մեկը։ Մինչդեռ, բժիշկ Գինզբուրգը հարցազրույցում հիշեց, որ դրանք ուտեստներ են, որոնց օգտագործումը սերտորեն կապված է ավելորդ քաշ ձեռք բերելու վտանգի հետ. դրան նպաստում է սպիտակ ցորենի ալյուրի խմորը և ճարպային մսի լցոնը:

 

 

Սննդաբանը նշեց, որ պելմենի ուտելու խնդիրը պայմանավորված է նրանով, որ ուտողները դժվարությամբ են վերահսկում քանակը։ Պելմենի բաղկացուցիչ բաղադրիչներն այնպիսին են, որ օրգանիզմը կարող է նրանցից պահանջել ոչ միայն սովի դեմ պայքարելու, այլև հաճույք ստանալու համար:



 Մինչդեռ պետք է տեղյակ լինել, թե քանի հատ կարելի է թույլ տալ և ոչ վտանգավոր գործչի համար, ընդգծեց փորձագետը։

Դիետոլոգը պելմենի ուտելու միջոց է անվանել՝ առանց գիրանալու վտանգի։

 

 

Նա խորհուրդ տվեց այս ուտեստին վերաբերվել որպես դեսերտ, որն օգտագործում են հիմնական կերակուրից հետո։

«Խորհուրդ եմ տալիս անցնել պելմենիներին, երբ արդեն կուշտ ես: 



Այսինքն՝ ավելի լավ է նրանցից առաջ աղցան կամ ապուր ուտել, իսկ հետո պարզապես չես ցանկանա շատ պելմեններ ուտել»,- բացատրեց փորձագետը։

Դիետոլոգը հավելեց, որ պելմենիները սեղանին պետք է դրվեն շաբաթական երկու անգամից ոչ ավել։



Ամենաընթերցվածը