Սոխի թթու․ Յուրահատուկ բաղադրատոմս, որը հաստատ կհավանեք
Դիտումներ 841
Քացախի և կիտրոնաթթվի մեջ մարինացված սոխը հակացուցված է ստամոքսի խնդիրներ ունեցող մարդկանց։
Կամ ճաշատեսակ պատրաստելիս տանտիրուհին հանկարծ պարզում է, որ այս բաղադրիչները վերջացել են։
Կան մի քանի ելքեր.
Սոխը կտրեք այնպես, ինչպես ցանկանում եք: Ավելացնում եք արևածաղկի ձեթ և ցողում կոպիտ աղով։
Բանջարեղենը թողնում ենք 4-5 ժամ մարինացնելու։ Արդյունքը «նուրբ» և օրիգինալ մարինադ է՝ առանց քացախի:
Ամենաընթերցվածը