Սոխի թթու․ Յուրահատուկ բաղադրատոմս, որը հաստատ կհավանեք

Դիտումներ 820

Սոխի թթու․ Յուրահատուկ բաղադրատոմս, որը հաստատ կհավանեք

Քացախի և կիտրոնաթթվի մեջ մարինացված սոխը հակացուցված է ստամոքսի խնդիրներ ունեցող մարդկանց։

 

 

Կամ ճաշատեսակ պատրաստելիս տանտիրուհին հանկարծ պարզում է, որ այս բաղադրիչները վերջացել են։

 



Կան մի քանի ելքեր.

 

 

Սոխը կտրեք այնպես, ինչպես ցանկանում եք: Ավելացնում եք արևածաղկի ձեթ և ցողում կոպիտ աղով։

 



Բանջարեղենը թողնում ենք 4-5 ժամ մարինացնելու։ Արդյունքը «նուրբ» և օրիգինալ մարինադ է՝ առանց քացախի:



Ամենաընթերցվածը