Ինչու՞ պետք է ելակի մուրաբա պատրաստելիս սև պղպեղ ավելացնել
Դիտումներ 805
Եթե մինչ այժմ ելակի մուրաբա չեք պատրաստել, շտապեք պատրաստել։ Ելակի մուրաբա պատրաստելու բազմաթիվ եղանակներ կան։ Առանց եփելու, մի քանի անգամ եփելով և այն։
Սակայն ձեր ուշադրությանն եմ ուզում դարձնեմ ամենահամեղ տարբերակներից մեկը․ դա սև հատիկավոր պղպեղով պատրաստած մուրաբանա է։
Առաջին հայացքից մի փոքր տաօրինակ է հնչում, բայց հավատացած եղեք այնպիսի համ և բույր է ստանում ելակը, որ համին դիմակայել անհնար է։
Փորձեք այդ տարբերակով և չեք փոշմանի։
Բաղադրատոմսը կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Elaki-muraba-patrastelis-avel
Ամենաընթերցվածը