Ինչպես խոզի միսը ձերմուկով բաստուրմա դնել, որ յուրահատուկ ու հյութալի խորոված ստացվի

Դիտումներ 1274

Ինչպես խոզի միսը ձերմուկով բաստուրմա դնել, որ յուրահատուկ ու հյութալի խորոված ստացվի

Ձեզ ենք ուզում առաջարկել խոզի մսի համեմելու և մարինադ դնելու յուրահատուկ տարբերակ։ Կօգտագործենք ջերմուկ կամ այլ հանքային ջուր։ Այսպես միսը կստանա յուրահատուկ փափկություն և համեղ ու հյութեղ խորոված կստացվի։

 

 

Այս տարբերակը կարող եք կիրառել նաև հավի խորովածի ժամանակ։ Այսպիսով, խոզի միսը բաստուրմա դնելու համար անհրաժեշտ է ՝

 

Բաղադրամասեր

 



Խոզի միս (ըստ ճաշակի, ես նախընտրում եմ ՝ մատ, չալաղաջ) - 2 կգ,

 

 

Աղ, 

Շատ քիչ կարմիր պղպեղ,

Ծիտրոն - 50 գրամ,

Հանքային ջուր (ջերմուկ) - 100 մլ,

Սոխ - 1 հատ,

Չորացրած ռեհանը - ըստ չաճակի

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

 



Կտրատած մսի վրա ավելացրեք կտրատած սոխը և այն համեմեք աղով ու լավ խառնեք։ Երբ աղը սոխի վրա լցնեք, այդ ժամանակ սոխի ամբողջ հյուը դուրս կգա և հրաշալի հըամ կհաղորդի մսին։ Ավելացրեք նաև մնացած համեմունքները և վերջում մսի վրա լցրեք ջերմուկը։ Թողեք մնա 2 ժամ և բաստուրման պատրաստ է։


Այն ոչ միայն կարող եք կրակի վրա խորովել, նաև կարող եք ջեռոցը դնել։

Եթե հավանեցիր, մի մոռացիր լայքել և կիսվել այս նյութով։



Ամենաընթերցվածը