Ինչպես ճիշտ եփել բրինձը․ Գաղտնիք, որը միշտ պետք կգա ձեզ

Դիտումներ 417

Ինչպես ճիշտ եփել բրինձը․ Գաղտնիք, որը միշտ պետք կգա ձեզ

Բաղադրիչներ

250 գրամ բրինձ

1 թեյի գդալ աղ

 
 
 

Պատրաստման եղանակը

Պահպանեք չափաբաժինը. յուրաքանչյուր 250 գրամ բրնձի համար օգտագործում ենք 500 մլ ջուր։

Միշտ լվացեք բրինձը։ Քանի որ այն օսլա է պարունակում, անհրաժեշտ է լավ լվանալ բրինձը սառը ջրով։

Աղն ավելացրեք սկզբում։

Եփելու ընթացքում ոչ մի դեպքում մի բացեք կաթսան և մի խառնեք բրինձը։

Եռացրեք, բրինձը կրակին թողեք 20 րոպե։ Անջատեք կրակը, թողեք 20 րոպե՝ առանց կաթսան բացելու։ Այս կանոնից պետք է շեղվել վայրի բրինձ եփելու դեպքում։


Առաջարկում ենք նաև բրնձի պատրաստման շատ համեղ բաղադրատոմս

Փլավ "Արմենիա" (շատ համեղ) 

Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/post/plav-armenia



Ամենաընթերցվածը