Ի՞նչ է սա, խնդրում եմ գրեք, քանի որ այն բուժում է լյարդը

Դիտումներ 2081

Ի՞նչ է սա, խնդրում եմ գրեք, քանի որ այն բուժում է լյարդը

Սա իuկական կյանքի նեկտար է։ Մինչև ամենավերջին բջիջը կվերականգնի ու կբnւժի լյարդը։ Եթե գիտեք անվանումը, գրք մեկնաբանությունում։

 

 

Այս ոսկե նեկտարը մաքրում է արյունը և թարմացնում լյարդը բջջային մակարդակում։
Այն հագեցած է վիտամին C- ով, բետա-կարոտինով, ինչպես նաև ցինկով, ֆոսֆորով, երկաթով, կալիումով, յոդով և մանգանով։

 



Բուժում է բրոնխիտը և մրսածությունը `հանգստացնող և խոխաբեր հատկությունների պատճառով պայքարում է անքնության, սթրեսի, դյուրագրգռության դեմ։
Այն հրաշալի միջոցը կանխում է ուռուցքների զարգացումը և դանդաղեցնում է մաշկի ծերացումը։
Այն ամրացնում է սիրտը և արյան անոթները. հագեցած է կալիումով, իջեցնում արյան ճնշումը և կանխում շաքարախտի զարգացումը։ 

 

 

Եթե չկռահեցիք, սա խատուտիկի բողբոջներ է։ Եվ ի դպե, շատ համեղ մուրաբա կարող եք պատրաստել։ Այն պատրաստելու համար անհրաժեշտ ՝ 

250 մլ 2 տարայի համար.

Խատուտիկի բողբոջներ - 2 բաժակ
Ջուր - 300 մլ
Աղ - 8 գ
Խնձորի քացախ - 2 ճ.գ. գդալներ
Սև պղպեղ



Պատրաստման եղնակը

Հեռացրեք խատուտիկի բողբոջները տարայից և լվացեք հոսող ջրի տակ:
Բողբոջների վրա լցնել եռման ջուր և թողնել 2-3 րոպե։ Հենց դրանց գույնը փոխվի, քամեք քամոցով։
Տարաների հատակին լցնել աղ՝ 4-ական գ, և մի քիչ սև պղպեղի հատիկներ կամ մանրացված պղպեղ։
Բողբոջները դնել չոր ստերիլ բանկաների մեջ (ես ունեի 2 հատ, յուրաքանչյուրը 250 մլ)
Յուրաքանչյուրի մեջ լցնել 150 մլ ջուր և թողնել 7 օր չոր, մութ տեղում։
Այնուհետև ցամաքեցնել աղաջրը, ավելացնել խնձորի քացախը, խառնել և վերադարձնել բանկաների մեջ: Փակեք բանկաները և պահեք սառնարանում։
Սրանք հիմնականում աղած կապարներ են, որոնք կշարունակեն դանդաղ մարինացնել սառնարանում և կբարձրացնեն իրենց համեղ համը:

Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել այլ համեմունքներ՝ համեմ, խնկունի, օրեգանո կամ սխտոր։

Բայց ես ուզում էի խտուտիկ կապարի «մաքուր» համը: Այսպիսով, ես ավելացրեցի միայն մի քիչ սև պղպեղ:

Եթե ​​կապարները պահելուց և համտեսելուց հետո դրանք թթու համ ունեն, կարող եք ողողել դրանք ճաշատեսակների մեջ ավելացնելուց առաջ։

Բայց ինձ դուր եկավ իմ համամասնությունը։

Ես վստահում եմ իմ Foodie կարգավիճակին, ուստի արտադրանքը հիանալի է:

Եվ ամենակարևորը, դա անպայման բնական կլինի:

Ի վերջո, այն կհավաքվի և կպատրաստվի ձեր սեփական ձեռքերով:



Ամենաընթերցվածը