Ամանորյա համեղ աղցանի բաղադրատոմս

Դիտումներ 336

Ամանորյա համեղ աղցանի բաղադրատոմս

Բաղադրությունը՝ 

Հավի լյարդ 200 գ 

Գազար 1-2 հատ 

Սոխ 1 հատ 

Բուլղարական պղպեղ 1 հատ 

Աղ 

Թարմ աղացած պղպեղ 

 

Լյարդը լվանալ սառը ջրով, չորացնել և մանր կտրատել, մաքրել սոխը և կտրատել կես օղակների, գազարը լվանալ, մաքրել և կտրատել շերտերով, պղպեղը լվանալ, հանել սերմերը և օղակների կամ կես օղակների կտրատել, լյարդը տապակել տապակի մեջ տաքացրած բուսայուղի մեջ 3-5 րոպե։ 

Ավելացնել մանր կտրատած բանջարեղենը, աղը, պղպեղը և տապակել մինչև փափկի, երբեմն խառնելով 8-10 րոպե: Աղցանը մատուցել տաք վիճակում։

 


Գազարով, վարունգով և պղպեղով ախորժելի և առողջարար աղցան կորեական խոհանոցից

Բաղադրամասեր․

  • Գազար
  • Վարունգ
  • Պղպեղ
  • Քունջութ
  • Քնջութի յուղ
  • Սխտոր
  • Սոյայի սոուս

 

 

Բուլղարական պղպեղը լվանալ, չորացնել, հեռացնել սերմերը և ցողունը։ Միջուկը երկայնքով կտրատել երկար ձողիկների։ Աղցանը վառ ու գեղեցիկ դարձնելու համար կարելի է տարբեր գույների պղպեղ վերցնել։

Լվացեք վարունգը, չորացրեք և կտրեք բարակ երկար շերտերով: Եթե ​​վարունգը երկար է, ապա կարելի է կտրատել շերտերը մի քանի մասի։ Կեղևը, եթե կոշտ չէ, վնասված չէ և դառը չէ, վարունգից առանձնացնելու կարիք չկա։



Այժմ պատրաստեք բաղադրիչները սոուսի համար։ Քնջութի յուղը կարելի է փոխարինել ցանկացած բուսական յուղով։

Մի ամանի մեջ լցրեք քնջութի յուղը, սոյայի սոուսը և մանրացված սխտորը: Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնում ենք պատառաքաղով, որպեսզի ձեթն ու սոուսը միանան։

 

 

Թասի մեջ լցնել գազարը, կտրատած վարունգը և բուլղարական պղպեղը։ Լցնել սոուսը աղցանի վրա և խառնել: Աղցանը վրան ցանել քնջութի սերմերոշ և մատուցել։ Բարի ախորժակ!

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը